Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zdziwiłam się, że nie ma anime "Aggretsuko" od Netflix. Jest on na IMDb https://www.imdb.com/title/tt8019444/. Miałabym prośbę do adminów czy kogoś kto jest w stanie aby dodał go na filmweb. Dziękuję!! :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu nie pamietam tytulu. Film moze byc z lat 90 lub 2000. Opowiada o kobiecie ktora miala juz 2 starszecorki. Postanawia jednak ulozyc sobie zycia na nowo. Spotyka mlodszego od siebie mezczyzne jednak ten chce chyba tylko jej majatku o ile dobrze pamietam. Ona zachodzi w ciaze i on chyba zaczyna sie nad nia...

więcej

Jak wspominacie ten serial wątki może ulubionych bohaterów ?

Lubicie babskie seriale ?

w stacji gdańskiej Orunia Sky w latach 90 był serial chyba Brazylijski albo z tego rejonu świata tytuł chyba Oczy Jaszczurki, było w nim dużo nagości

Witam,szukam seriali,które są kompletne,mają świetnych bohaterów,świetny soundtrack,nie nudzą i przedewszystkim wzruszają. Obejrzałem 13 reasons i dopiero teraz doceniam jak trudno jest znalezc równie mocny i wzruszający serial. Ktos cos?

Szukam serialu, który NIE jest sci fi, nie jest związany z kosmosem, jakimiś zjawiskami paranormalnymi, potworami, wampirami, zombie itp.
Chciałabym obejrzeć jakiś serial, który jest thrillerem, dramatem lub ewentualnie trochę kryminałem. Nie chcę również żadnych komedii. Najlepiej jakby taki serial był dostępny na...

więcej

Za pierwszym razem mi się nieudała więc wrzucam drugi raz.
Pamiętam kiedyś oglądałem film Dziewczyna szuka chłopaka dla swojej matki kelnerki przez internet nagrywa filmik w którym matka opowiada o sobie na portal randkowy. Gdy umawia się z mężczyznami w barze gdzie pracuje jej matka mówi im żeby nie mówili dla jej...

więcej

Na glownym planie chlopak i dziewczyna. Chlopak gral w zespole muzycznym (albo spiewal nie pamietam) mial dosyc duzo pieniedzy. Spotykali sie chyba na plazy. Chlopak nie zdal waznego egzaminu w szkole i ta dziewczyna zalatwila mu poprawke na scenie, bo tam sir najlepiej czuł i tylko tam mogl zdać, zdal bardzo...