Od jutra (tj. 18.06) do piątku (tj. 22.06) na TVP1 około godziny szóstej rano będzie pokazywana klasyka westernow. Tytuły:
18.06, g. 6.05 - Kowboj (1958) rez. Delmer Daves
19.06 g. 6.10 - Ostatnia walka Apacza (1954) rez. Robert Aldrich
20.06 g 6.05 - Zakole rzeki (1952) reż. Anthony Mann
21.06 g. 6.00 - Appaloosa...
Oglądałem taki fajny filmik na youtube https://www.youtube.com/watch?v=5WTkJHHF4B4 i są tam postaci z horrorów tylko kilku nie rozpoznaje:
1. Jakiś dzieciak co mówi, że nie ma Dannyego tutaj tylko, że jest tylko Tony - nie wiem z jakiego to filmu.
2. Potem są dziewczynki z filmu "Lśnienie" to wiem.
3. Potem pani...
Witam, szukam bajki, jest na pewno dość stara, oglądałam ja jakieś 7-9 lat temu, a ile sama bajka ma to nie wiem. Mianowicie była to bajka w której byl robot, cały świat był z blach/ metalu. Było też jeśli dobrze pamiętam duże drzewo z metalu i chyba z nakrętkami (takimi od śrub), a dzień i noc była zmieniana dźwignia...
więcejSzukam tytułu serialu. Akcja działa się w kosmosie, główni bohaterowie wędrowali statkiem, który w połowie był żywym organizmem. Nie pamiętam nic więcej poza tym, że chyba byli na nim ludzie i (może) kosmici, a w jednym odcinku statek zachorował i przez to nie chciała (bo była to kobieta) funkcjonować.
Jestem pewna,że jest to serial o policjantach/detektywach rozwiązujących sprawy. Jeden z tych które lecą po 20 w tv. Odcinek był o poszukiwanej kobiecie,która później jak się okazało była więziona przez mężczyznę. On wcześniej to już robił, za cel stawiał sobie ''łamanie'' tych kobiet, które ostatecznie się poddawały i...
więcejżona policjanta więziona kilka lat zostaje odnaleziona, nic nie pamięta zostaje oskarżona o jakieś zbrodnie których nie popełniła, a jej mąż ma już nową rodzinę