Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Od jutra (tj. 18.06) do piątku (tj. 22.06) na TVP1 około godziny szóstej rano będzie pokazywana klasyka westernow. Tytuły:
18.06, g. 6.05 - Kowboj (1958) rez. Delmer Daves
19.06 g. 6.10 - Ostatnia walka Apacza (1954) rez. Robert Aldrich
20.06 g 6.05 - Zakole rzeki (1952) reż. Anthony Mann
21.06 g. 6.00 - Appaloosa...

więcej

Oglądałem taki fajny filmik na youtube https://www.youtube.com/watch?v=5WTkJHHF4B4 i są tam postaci z horrorów tylko kilku nie rozpoznaje:
1. Jakiś dzieciak co mówi, że nie ma Dannyego tutaj tylko, że jest tylko Tony - nie wiem z jakiego to filmu.
2. Potem są dziewczynki z filmu "Lśnienie" to wiem.
3. Potem pani...

Czy 14 latek może oglądać black mirror?

Witam, szukam bajki, jest na pewno dość stara, oglądałam ja jakieś 7-9 lat temu, a ile sama bajka ma to nie wiem. Mianowicie była to bajka w której byl robot, cały świat był z blach/ metalu. Było też jeśli dobrze pamiętam duże drzewo z metalu i chyba z nakrętkami (takimi od śrub), a dzień i noc była zmieniana dźwignia...

więcej

Szukam tytułu serialu. Akcja działa się w kosmosie, główni bohaterowie wędrowali statkiem, który w połowie był żywym organizmem. Nie pamiętam nic więcej poza tym, że chyba byli na nim ludzie i (może) kosmici, a w jednym odcinku statek zachorował i przez to nie chciała (bo była to kobieta) funkcjonować.

Jestem pewna,że jest to serial o policjantach/detektywach rozwiązujących sprawy. Jeden z tych które lecą po 20 w tv. Odcinek był o poszukiwanej kobiecie,która później jak się okazało była więziona przez mężczyznę. On wcześniej to już robił, za cel stawiał sobie ''łamanie'' tych kobiet, które ostatecznie się poddawały i...

więcej

Chodzi mi o http://www.filmweb.pl/serial/Cordon-2014-715779

żona policjanta więziona kilka lat zostaje odnaleziona, nic nie pamięta zostaje oskarżona o jakieś zbrodnie których nie popełniła, a jej mąż ma już nową rodzinę

Dziś robiłem porządki i na strychu znalazłem stare programy tv z lat 90. Aż łezka w oku sie zakrećila ,jak zobaczyłem logo filmnetu i jego program. O ilee sie nie myle kanał ten nadawał w Polsce do 1997 . Pamietam ,same amerykańskie produkcje leciały

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem