Jedynie co pamiętam to serial był o (chyba?) niewidomej dziewczynie, odbywał się gdzieś na oko kraj taki jak Turcja, Indie, Pakistan (przepraszam ale nie pamiętam gdzie)
Prawdo podobnie odzyskała wzrok czy jakoś tak, zakochała się, poczym urodziła dziecko i nazwała synka tego mężczyzny imieniem (o ile się nie myle to...
Poszukuje seriali w których akcja rozgrywa się w czasach do XIXw (zaczynając od P.N.E). Produkcje od lat 1980-teraz.
Seriale które juz widziałem: Vikings; Game of Thrones; Taboo; Rome; Spartacus (wszystkie); Da Vinci Demons; Black Sails; Knighfall; The Hollow Crown; The Crown; Pillars of Earth; Peaky Blinders; The...
Kilka lat temu leciała albo na jetixie albo na disnej xD. Była o chłopaku który walczył ze zmutowanymi ludźmi. Sam też był zmutowany, ale panował nad swoją mocą. Miał czarne włosy i nosił chyba czerwoną kurtkę. Pamiętam, że podobała mu się jakaś dziewczyna, która też miała jakieś zdolności i należała do grupy, która...
więcejWitam nie pamiętam niestety jacy aktorzy grali w tym serialu ani ile jest sezonow ale pamieta ze byl 1 jak ogladałam. Główny aktor to był starszy człowiek który został zamordowany i odnowiony? w wielkim inkubatorze? Po tym wyglądał zypełnie inaczej. Pamiętam że miał syna i nic wiecej niestety :( szukałam już wszędzie i...
więcejCzy ktoś mógłby polecić jakiś fajny serial, w któym humor jest na poziomie tego z Doliny Krzemowej :) ? Czyli w sumie środowisko geeków, niebanalnego humoru. Oglądałem The Crashing/Na wylocie i też mi się spodobało :). Niestety nie trawię Sitcomów.. więc np. Technicy Magicy odpadli na starcie.. nie lubię, jak mi się...
więcej
Od jutra (tj. 18.06) do piątku (tj. 22.06) na TVP1 około godziny szóstej rano będzie pokazywana klasyka westernow. Tytuły:
18.06, g. 6.05 - Kowboj (1958) rez. Delmer Daves
19.06 g. 6.10 - Ostatnia walka Apacza (1954) rez. Robert Aldrich
20.06 g 6.05 - Zakole rzeki (1952) reż. Anthony Mann
21.06 g. 6.00 - Appaloosa...
Oglądałem taki fajny filmik na youtube https://www.youtube.com/watch?v=5WTkJHHF4B4 i są tam postaci z horrorów tylko kilku nie rozpoznaje:
1. Jakiś dzieciak co mówi, że nie ma Dannyego tutaj tylko, że jest tylko Tony - nie wiem z jakiego to filmu.
2. Potem są dziewczynki z filmu "Lśnienie" to wiem.
3. Potem pani...
Witam, szukam bajki, jest na pewno dość stara, oglądałam ja jakieś 7-9 lat temu, a ile sama bajka ma to nie wiem. Mianowicie była to bajka w której byl robot, cały świat był z blach/ metalu. Było też jeśli dobrze pamiętam duże drzewo z metalu i chyba z nakrętkami (takimi od śrub), a dzień i noc była zmieniana dźwignia...
więcej