Witam
Jako iż jestem zafascynowany średniowieczem poszukuję seriali dotyczących rycerstwa,
duchowieństwa oraz życia w tamtych czasach.
Ostatnio oglądałem Borgiów, bardzo fajny serial-czekam z niecierpliwieniem na 3-ci sezon.
Gra o Tron (trochę tam fantastyki było ale też spoko serial). Tudorów (co prawda renesans)...
Pamiętam tylko tyle że to było o jakiejś nastolatce,blondynce której wyrósł kwiat na głowie coś mi się kojarzy że z doniczką ale nie jestem pewien.Z góry dziękuję za pomoc .
Pierwszy sezon serialu był naprawdę świetny, zdecydowanie 10/10, ale bedąc na 2x06 muszę przyznać, że drugi sezon mnie nie zachwycił, wręcz trochę się przy nim męczyłam. I teraz - czy warto przejść przez drugi sezon dla trzeciego? Czy wygląda podobnie jak pierwszy?
Ostatnio tak sobie pomyślałem, że fajnie by było jakby Netflix zrobił nową, mroczniejszą wersję Tajemnicy Sagali, kultowego młodzieżowego serialu z lat 90.
Wasza ulubione kiedyś/dziś. Co powinno wrócić na antenę, a co natychmiast wycofane?
Mój ulubiony to 1z10. Chciałbym powrotu koła koła fortuny ale w normalnych godzinach i bez
Tyńca. Zdjąć natomiast powinni "Co to za melodia?".
Chodzi mi o filmu tego typu, coś takiego jak właśnie Morderca w naszym domu, Modliszka, Obsesja, Skazana Amanda Knox, Another me, I tutaj bardziej powiązane z tematem - "Another Mother" (nigdzie nie mogę tego znaleźć :( tak samo jak The wrong Mother, " Killer Mother" czy "Momy's little boy", nigdzie, jedynie udało mi...
więcejByła taka kobieta psycholog. I miała swoich pacjentów i rozmawiali o ich snach. Albo wprowadzała ich w hipnoze. Naorawde bardzo ciekawy film. Na końcu było coś że jej pacjent groził że zabije całą rodzinę, nie jestem pewien. I kazał policji prxuprowadzic tą jego Panią psycholog. Ona pyta się go co się stało. A on mówi...
więcej