Poszukuję najprawdopodobniej amerykańskiej animacji z postacią bardzo podobną do "Małej Mi". Tamta potrafiła być prawdziwą zołzą której wszyscy się bali. Być może, przez bardzo wielkie być może jej imię zaczynało się na "H".
Kojarzy ktoś, coś?
Hej! Mam pewną prośbę do was. Czy ktoś mógłby podać mi tytuł jakiegoś fajnego serialu do zobaczenia? Nie musi być jakoś bardzo ambitny :D. Lubię fantasy, młodzieżowe, dramat itp. też może być. Lubię Riverdale i pewnie lubiłabym też Shadowhunters, gdyby tak go nie zepsuli, bo lubię Dary Anioła :D. Z góry dziękuję ;)
Tyle tego jest, że łatwo się pogubić i coś przeoczyć. Dlatego stworzyłem zestaw najlepszych z najlepszych, w odcinkach:
http://prostozglowki.pl/najlepsze-seriale-ostatnich-warto-ogladac-trzeba-nadrobi c/
Serial lata ogladalam go jako dziecko w latach 90tych amerykański komediowy wydaje mi się że canal +albo Polsat. Bohater to dziecko telewizji czlowiek trochę nieprzystosowany i wiele wydarzeń z jego życia przypomina mu kadry filmow które oglądał i fragmenty tych filmów są pokazywane w tym serialu. A narracja filmu to...
więcej
miałem 10 lat i mało pamiętam.
bajka była na tvp2. jakiś stary pan opowiadał straszne historie. to jak horror dla mnie było. bałem się, ale byłem mały. to było chyba w niedziele koło południa. tylko to wiem.
był serial w Berlinie wschodnim. były dzieci i chodziły gdzieś czytać książki Maya. to miało kilka odcinków....
i chętnie znów obejrzelibyście je od pierwszego odcinka. Z chęcią przeczytam Waszą listę, moja alfabetycznie...
Najlepsze seriale wszech czasów
"Seriale przestają być jedynie tanią rozrywką dla mas. Telewizyjne produkcje mogą obecnie liczyć na ogromne budżety. Powstające z rozmachem serie gromadzą przed odbiornikami nawet najbardziej wybrednych i wymagających widzów.
W każdym sezonie kręci się kilkadziesiąt nowych...
Znam wiele dobrych seriali komediowych ale szukam nowych, prosiłbym o jakieś propozycje... Zależy mi głownie na tych z USA, najlepiej tych powstałych w latach 2005-2010, ale oczywiście dobrą propozycje nie z tych ram też przyjmę z wdzięcznością ;-)
Z góry dziękuje :-)
Witam. Szukam komedii wojennej. W której wszyscy mężczyźni wyjeżdżają na wojnę a męska praca przypadła kobietom. Jeden z mężczyzn wrócił i szuka żon dla swoich kolegów z frontu. Owy mężczyzna zakochał się w brunetce chyba była mechanikiem. Pamiętam że ze w jednej z wiosek wszystkie dzieci były rude. Nie pamiętam tytułu...
więcej