Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem osobą, która lubi oglądać seriale, ale niestety idzie mi to abrdzo szybko, przez co ciągle nie amm co oglądać. Jednocześnie jest mi się w coś wciągnąć, więc serial musi miec coś naprawdę ciekawego lub intrygujacego. Niedługo skończe Dextera, więc może ktoś mógłby coś polecić? Oprócz Dexera, Glee, Plotkary,...

Witam, jak w tytule szukam pewnego filmu ale na serio mało co z niego pamiętam. Napewno z przedziału 1980-2000, coś o chłopcu tak do 15 lat, był chyba na coś chory, prawdopodobnie cukrzyca ale nie jestem pewna. Film miał elementy kosmiczne bo coś mi świta scena w lesie jak z takich stożkowatych świateł wychodził ktoś....

więcej

serialu komediowego, który leciał lata temu na tv4 lub rtl7? serial nazywa się Living in Captivity (polski tytuł "Między nami sąsiadami"), zauważyłem że jestem jedyną osobą która go oceniła, fabuła: 3 różne pary i interakcje między nimi, 1. rodzinka czarnych, 2. rodzinka białych (demokraci raczej dobrze sytuowani),...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na ziemi pojawiły się potwory , grupa dziewcząt naznaczonych przez nie zaczęła posługiwać się mocami . Zgromadzono je na wyspie gdzie się uczą , walczą z potworami i są chronione bo jak się okazuje jeśli potwór zbliży się do naznaczonej przez siebie ona zmienia się w takiego samego potwora . Jest oczywiście i rodzynek...

więcej

Dzień dobry wszystkim !
Tak wiem ,takich tematów były tysiące ale ja po przejrzeniu filmwebu youtuba i innych for internetowych nadal nie wiem co oglądać gdy skończyłem Stranger things :( Może wy podsuniecie jakąś perełkę na którą nie wpadłem wcześniej a może i wpadłem ale tym razem zdecyduje się zacząć oglądać :D...

więcej

Czy ostatnio stworzyli jakiś dobry, warty obejrzenia serial?