Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, znacie numery odcinków MJM gdzie Kasia eksponowała swój biust?

Witam. Jakiś czas temu oglądałem film i nie znam tytułu, może ktoś z was będzie wiedział.

film opowiada o dziewczynie, która była z bossem kartelu meksykańskiego. On jej dał mieszkanie, w którym w jednym z pokoi były narkotyki. Podczas imprezy trochę narkotyków znikneło, ona miała dowieść, że jest niewinna zabijając...

więcej

Witam. Czy ktoś wie jaka piosenka została użyta w najnowszym świątecznym spocie reklamowym Nutelli? Można go znaleźć na Youtube wpisując "reklama nutelli święta 2017". Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Szukam serialu o rozbitkach na wyspie. Coś właśnie w rodzaju Zagubionych. Serial był jakoś puszczany na antenie Polsatu jakoś w latach 2002-2005? Nie jestem dokładnie pewien. Bohaterem był jakiś młody chłopak. Działo się to w Amazonii(?)

Więcej niestety nie pamiętam. Jeśli ktoś skojarzy będę wdzięczny.

Pamięta ktoś tytuł?

Hej szukam filmu o kobiecie i mężczyźnie. Pamietam ze ta kobieta miała coś z pamięcią i pisała jakiś pamiętnik i wszędzie z nim chodziła.Oboje byli specyficzni, chodzili tylko po białych pasach itp. Byli ze sobą i mieli syna. Ona kiedyś tego pamiętnika nie wzięła i zapomniała o nich i wróciła do swojego byłego.

Była tam taka zał postać Ashka. Były tam latające postacie napędzane antygrawitacyjnie przez jakieś złote kulki.

Hej poszukuje tytułu serialu... reklamę widziałam wczoraj w kinie.... taki troszkę z tych straszniejszych... thiler czy coś.... ktoś kojarzy?

Szukam serialu, konkretnie jednego odcinka. Kryminalny. Kobieta zostaje odnaleziona martwa, dobra katolicka żona. W trakcie śledztwa wychodzi że nie było to morderstwo a samobójstwo. Zabójstwo upozorowała kochanka żony żeby ta mogła zostać pochowana na katolickim cmentarzu.

Proszę niech mi ktoś pomoże albo coś doradzi.Chciałbym obejrzeć stare odcinki "The Ellen Degeneres Show" z lat 2003 - 2007 a nigdzie w internecie nie mogę ich znaleźć.
Szukając odcinek z Richardem Gere przekopałem chyba pół internetu i nic.Wszędzie są tylko najnowsze odcinki z ostatniego sezonu do obejrzenia i...