Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam podobnych seriali do Riverdale czy Stranger Things w skrócie wątek główny mocno detektywistyczny na zasadzie ktoś ginie ale tak żeby po za samym śledztwem coś się jeszcze działo najlepiej żeby było dużo głównych bohaterów tak 3-6 i żeby były jakieś relacje między nimi typu przyjaźń czy miłość i perypetie z tym...

więcej

Zwróciło moją uwagę, że w rankingu top 100 seriali nie ma jednego z najlepszych seriali prawniczych " Good wife", który na stronie ma średnią 8,0 przeliczyłam dane podane według, którego filmweb wylicza, pozycje w rankingu i tak ten serial powinnien się tam znaleźć również z średnią ok 8,0 czy ktoś może to...

Hej znacie może serial podobny do norweskiego serialu SKAM.
Ten serial mnie naprawdę wciągną. Szukam czego co będzie miał podobną fabułe.

Z góry dziękuje

Zależy mi żeby były w nim ciekawe wątki miłosne
Jakieś tajemnice
Elementy komediowe :D

jw

Witam poszukuje od dawna serialu który leciał około 16 lat temu na Polsacie lub TV4. Opowiadał o losach policjantach. Szef oddziału był wysokim brunetem i towarzyszyła mu policjantka i jeden policjant o imieniu Jacob. Może ktoś kojarzyłby ten serial.

Pamiętam, jak serial emitowany był w czasach świetności Polsatu (a jeszcze dawniej w TVP2), ale niestety kojarzyłem urywki jedynie i intro. Po latach postanowiłem przypomnieć sobie „Z archiwum X” od samego początku, a nie jedynie fragmentarycznie. Z jednej strony serial podobnie sobie wyobrażałem, ale z drugiej –...

Witam :) Szukam serialu westernu z dzieciństwa o 2 siostrach i pojawiającym się w kolejnych odcinkach bracie Lucky który zakochuję się w dziewczynie chyba Doroty. Utkwiła mi w pamięci szczególnie jedna scena, ona ukrywa się w stodole przed nim a on szuka ją z widłami.Pomóżcie :)

Czy można gdzieś na internecie obejrzeć odcinki tego właśnie programu rozrywkowego '' Co nam w duszy gra "? Prowadziła to Grażyna Torbicka.

Kiedyś bodajże na tv4 leciał teleturniej o grupie osób zamkniętych w nawiedzonym domu. Byli oni wysyłani do pomieszczeń w którym mieli zbierać chyba pieniędze. Pokój następnie wypelnial się wodą i więził kilka osób. Chyba najlepsza 2 wchodziła do sejfu. Gdzie było dużo skrytek.
Ktoś coś kojarzy?