Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej. Skoro wiesz wszystko... chętnie skorzystam. Szukam, niestety bezowocnie, pewnego filmu, który widziałem dawno temu ale za nic w świecie nie moge przypomniec sobie jego tytulu - pewnie dlatego moje poszukiwania są skazane na niepowodzenie. Był to horror si fi. Fabuła- jak ja pamiętam- Była taka: dwójka skazańców...

więcej

Witam, poszukuje filmu, chyba serialu, niedawno widziałem go w tv, 15 latka pomaga matce policjantce rozwiązywać kryminalne zagadki, w tym odcinku co oglądałem kobieta zabijała facetów bo 3 lata wcześniej jakiś facet zabił jej córkę, w końcu przez przypadek trafia na zabójce swojej córki

szukam tytułu serialu. był emitowany w sobotnie przedpołudnia na TVP1 przynajmniej 12 lat temu, albo i 15,17. akcja była osadzona w czasach współczesnych. ojciec i syn byłi głównymi bohaterami. szukali czegoś, jakichś skarbów. łazili po jakichś lochach zamkach. jeden odcinek był taki, że znaleźli zamek na zboczu góry,...

więcej

Słuchajcie nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu o detektywie, który się dość smutno kończy, bo główny bohater ginie, umiera jest później ktoś inny za niego, to chyba mini serial tylko nie jestem pewna, jakiej produkcji nie wiem czy włoski, francuski, brytyjski czy amerykański. Wypatrzyłam go w gazecie kiedyś i...

Dawno temu był emitowany- chyba na TV$ serial.
Opowiadał o facecie, który badał nieznane zjawiska.
Bardzo słabo pamiętam szczegóły, ale jeden z odcinków opowiadał o tym, jak samolot rejsowy spotkał ufo. Po wylądowaniu pasażerowie zaczęli się dziwnie zachowywać, jeden z nich mówił po aramejsku i referował teorię...

Szukam podobnych seriali do Riverdale czy Stranger Things w skrócie wątek główny mocno detektywistyczny na zasadzie ktoś ginie ale tak żeby po za samym śledztwem coś się jeszcze działo najlepiej żeby było dużo głównych bohaterów tak 3-6 i żeby były jakieś relacje między nimi typu przyjaźń czy miłość i perypetie z tym...

więcej

Zwróciło moją uwagę, że w rankingu top 100 seriali nie ma jednego z najlepszych seriali prawniczych " Good wife", który na stronie ma średnią 8,0 przeliczyłam dane podane według, którego filmweb wylicza, pozycje w rankingu i tak ten serial powinnien się tam znaleźć również z średnią ok 8,0 czy ktoś może to...

Hej znacie może serial podobny do norweskiego serialu SKAM.
Ten serial mnie naprawdę wciągną. Szukam czego co będzie miał podobną fabułe.

Z góry dziękuje

Zależy mi żeby były w nim ciekawe wątki miłosne
Jakieś tajemnice
Elementy komediowe :D

jw