Tak sobie przejrzałem dziś rano program tv najpopularniejszych stacji na całe święta i uderzył mnie brak jakichkolwiek fabularnych filmów o narodzinach Jezusa. Natomiast pełno jest durnych komedii familijnych, kevinów, Mikołajów itp. Znalazły się nawet westerny i horrory. Zadziwiające. To co najistotniejsze w tych...
Ten film może mieć około 10 lat. Pamiętam, że główny bohaterów był w jungli na jakiejś wyspie i uciekał przed wojskiem/jakąś agencją rządową. Trafił do takiego miastaczka, takie typowe azjatyckie bazarki jakieś. Wbiegł do baru, walczył z miejscowym wielkim grubym mistrzem i go pobił. Potem ten mistrz rozpoznał go na...
więcej
poszukuje filmu o napadzie na firme konwojujaca pieniadze z bankow
jeden podejmuje prace w firmie ochrony a kumpel wlamuje sie przez dach aby okrasc skarbiec.podczas napadu strzela do psa ale pies mdleje bo byl taki stary. policja poszukujac sprawcow nie bierze ich pod uwage bo jak twierdza .jestzescie tak glupi ze...
Witam. Dość dawno temu znajomy pokazał mi pewien serial animowany o jaskiniowcach - odcinki były krótkie i były typowo humorystyczne. Było to z jakieś 12 lat temu, animacja jest dość stara, bo dużo wcześniej zrobiona, lecz zapomniałem tytułu. Grogowie? Nie pamietam. Nie chodzi mi o Krudowie, bo to co innego. Ten serial...
więcej
Na przełomie lat 80 i 90 chyba na Dwójce leciał serial niemiecki, w którym bohaterowie szukali jakiegoś skarbu w Egipcie a wskazówki jak go znaleźć mieli w książce Karola Maya, którą znaleźli w ruinach przy Murze Berlińskim.
Pamięta ktoś tytuł?????????
Hej. Skoro wiesz wszystko... chętnie skorzystam. Szukam, niestety bezowocnie, pewnego filmu, który widziałem dawno temu ale za nic w świecie nie moge przypomniec sobie jego tytulu - pewnie dlatego moje poszukiwania są skazane na niepowodzenie. Był to horror si fi. Fabuła- jak ja pamiętam- Była taka: dwójka skazańców...
więcejWitam, poszukuje filmu, chyba serialu, niedawno widziałem go w tv, 15 latka pomaga matce policjantce rozwiązywać kryminalne zagadki, w tym odcinku co oglądałem kobieta zabijała facetów bo 3 lata wcześniej jakiś facet zabił jej córkę, w końcu przez przypadek trafia na zabójce swojej córki
szukam tytułu serialu. był emitowany w sobotnie przedpołudnia na TVP1 przynajmniej 12 lat temu, albo i 15,17. akcja była osadzona w czasach współczesnych. ojciec i syn byłi głównymi bohaterami. szukali czegoś, jakichś skarbów. łazili po jakichś lochach zamkach. jeden odcinek był taki, że znaleźli zamek na zboczu góry,...
więcejSłuchajcie nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu o detektywie, który się dość smutno kończy, bo główny bohater ginie, umiera jest później ktoś inny za niego, to chyba mini serial tylko nie jestem pewna, jakiej produkcji nie wiem czy włoski, francuski, brytyjski czy amerykański. Wypatrzyłam go w gazecie kiedyś i...
Dawno temu był emitowany- chyba na TV$ serial.
Opowiadał o facecie, który badał nieznane zjawiska.
Bardzo słabo pamiętam szczegóły, ale jeden z odcinków opowiadał o tym, jak samolot rejsowy spotkał ufo. Po wylądowaniu pasażerowie zaczęli się dziwnie zachowywać, jeden z nich mówił po aramejsku i referował teorię...