Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Szukam podobnego serialu do Touch - z podobną tematyką i fabułą. :)

Pamięta ktoś tytuł tej bajki: To było o niemowlakach którzy żyli jak dorośli każdy miał jakiś zawód jak u
smerfów biznesbobas pilotbobas etc xD

Ta bajka była jedna bajek mojego własnego dzieciństwa lata 90

Tak jak w temacie. Oczywiście chodzi mi o to, by odcinki były z polskimi napisami. Sprawdziłam już wiele stron ale na jednej nie działa, np. na zalukaj, na drugiej w ogóle nie ma lub się nie włącza itd. Znalazłam tylko pierwszy epizod drugiego sezonu i zauważyłam, że nie tylko ja mam problem ze znalezieniem uczciwej...

więcej

to mogło być nawet 10 lat temu, prawdopodbnie francuski, fabuła toczyła się wokół kamieni jak stonehenge, pamiętam że krew wyciekała z tych kamieni, ogolnie nastrój tajemniczy, może jakieś morderstwa tam były
ktos coś?

Temat nie tylko dla dzieci;)

Wasze ulubione bajki z CN?
moje:
Samurai Jack
Dexter i lab
Johny Bravo
Atomówki
Krowa i kurczak
Ed Edd Eddy
Jam łasica
Mroczne przygody B&M
Dom dla zmyślonych
Chojrak
Samurai Jack
2 Głupie psy
Dastardly i Muttley- wszystko z nimi

więcej

Szukam podobnych seriali jak w tytule :) Możecie cos polecić ?

Witam.
Kiedys oglądałem 1 albo 2 odcinki serialu.

Nie pamiętam tytułu.

Było tam, ze aktor cała życie grał prawnika w serialu i później sciagneli serial z anteny.
Więc gosc jeździł do sądu i próbował być prawnikiem.
A góry dzięki za pomoc.

Bardzo znany w internecie jest jego główny bohater, tutaj jest jakiś obrazek z nim https://zapodaj.net/b984f...
Proszę o pomoc!!! Głupio mi, że jest tak popularny, a ja go nie znam...

Jakie są wasze opinie na temat tego show? Czy oglądając program, przestaliście chodzić do restauracji w obawie o syf w kuchni? Czy zwiększyły się wasze wymagania odnośnie jakości potraw, za jakie płacicie? Wpisywać się proszę ;)

Serial w którym każdy odcinek kończył się cytatem w stylu "i co teraz?". Nie mogę sobie przypomnieć...