Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

polecicie mi jakiś podobny serial do Wyspa Harpera i Scream , Lucyfer .

Cześć
Szukam serialu podobnego do "The 100" - coś w stylu survival, postapokaliptyczne tematy.
Macie coś prócz " The Walking Dead " ?

Cześć wszystkim.

Poszukuję pewnego serialu, który oglądałem kiedyś w jakimś autobusie.
Koniec jednego z odcinków: dwójka osób, kobieta i mężczyzna, dryfowali na szalupie, ale okazało się, że pływają wokół nich rekiny... Trafili na ni to wieżę, ni to boję, gdzie można było podłączyć się do prądu i wezwali posiłki z...

więcej

użytkownik usunięty

Oglądałem kiedys reklamę na tvn 7 i tam w tej reklami była dziewczyna która używała telekinezy i przesunęła kimś czy coś takiego i zaciekawiła mnie ta scena z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Emitowała go kiedyś TVP, chyba w czterech, godzinnych odcinkach. Czasy współczesne. Głównym motywem było znajdowanie magicznych przedmiotów. Serial zaczyna się tak - dziewczynka zamyka swój pokój, w którym następnie znikają jej zabawki. Po kilku próbach jej ojciec odkrywa, że klucz, którym otwiera drzwi przenosi...

W tym temacie wyrażamy swoją opinię na temat polityki programowej - informacyjnej stacji telewizyjnych. Punkty widzenia na konkretnie przedstawiane tematy i aspekty mile widziane, ale nie tylko. Na początek z mojej strony krótkie pytanko o ulubionych telewizyjnych prezenterów. Ja najbardziej lubię Klarenbacha i...

Poleci mi ktoś jakiś dobry, nowy serial SF. Ostrzegam wiele już widziałem. Dobrym anime SF nie pogardzę.

Hej. Szukam pewnego serialu. Znaczy nie mam pojecia czy on istnieje, bo szukalam go w necie ale żadnej wzmianki o nim nie ma. Moja koleżanka opowiadała mi go kiedy wracałyśmy ze szkoły. Mówiła ze nazywał sie on ,,Katamaran''. Z tego co pamiętam to była tam czwórka dzieci, które miały moce i zostały one wygnane chyba z...

więcej

Szukam filmu o następującej fabule :
Była dziewczyna przeniosła się z chłopakiem w czasie na imprezę szkolną na której poderwał ją inny chłopak. Chłopak wyszedł zdołowany ze szkoły i zabrał go do baru gdzie nauczył go podrywać. Po latach spotkał dziewczynę z tej imprezy i zaczął się z nią spotykać. Po czasie się z nią...

więcej

Pamiętam, że kiedyś w telewizji leciał serial taki animowany. Nie pamietam na jakim leciał kanale i nie mogę go znaleźć, a to bardzo ważne.
Był on o dziewczynce, ona była księżniczką, a jej ojciec królem. To chyba była jakaś chińska bajka, bo pamiętam że on wyglądał jak cesarz i były tam takie pałace itp. Były w niej...

więcej