Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym temacie wyrażamy swoją opinię na temat polityki programowej - informacyjnej stacji telewizyjnych. Punkty widzenia na konkretnie przedstawiane tematy i aspekty mile widziane, ale nie tylko. Na początek z mojej strony krótkie pytanko o ulubionych telewizyjnych prezenterów. Ja najbardziej lubię Klarenbacha i...

Poleci mi ktoś jakiś dobry, nowy serial SF. Ostrzegam wiele już widziałem. Dobrym anime SF nie pogardzę.

Hej. Szukam pewnego serialu. Znaczy nie mam pojecia czy on istnieje, bo szukalam go w necie ale żadnej wzmianki o nim nie ma. Moja koleżanka opowiadała mi go kiedy wracałyśmy ze szkoły. Mówiła ze nazywał sie on ,,Katamaran''. Z tego co pamiętam to była tam czwórka dzieci, które miały moce i zostały one wygnane chyba z...

więcej

Szukam filmu o następującej fabule :
Była dziewczyna przeniosła się z chłopakiem w czasie na imprezę szkolną na której poderwał ją inny chłopak. Chłopak wyszedł zdołowany ze szkoły i zabrał go do baru gdzie nauczył go podrywać. Po latach spotkał dziewczynę z tej imprezy i zaczął się z nią spotykać. Po czasie się z nią...

więcej

Pamiętam, że kiedyś w telewizji leciał serial taki animowany. Nie pamietam na jakim leciał kanale i nie mogę go znaleźć, a to bardzo ważne.
Był on o dziewczynce, ona była księżniczką, a jej ojciec królem. To chyba była jakaś chińska bajka, bo pamiętam że on wyglądał jak cesarz i były tam takie pałace itp. Były w niej...

więcej

Dla mnie Fala Zbrodni jest najlepszym serialem. Od razu po zakończeniu 5 serii
zapowiedzieli 6, nawet zaczęli już zdjęcia i co się stało że zrezygnowali?
Zapowiedzieli też Fale Zbrodni w wersji kinowej i co się stało że zrezygnowali?
Bardzo przywiązałem się do tego serialu i od 2003 roku oglądałem każdy odcinek,...

więcej

Cześć, szukam pewnego serialu (bodajże TV POLONIA) w którym w latach 90 wzięła udział moja klasa VI B sp 205 w Warszawie o nazwie Szalona/Zawariowana/Wesoła Szkoła -
niestety nie pamiętam dokładnie tej nazwy. Dany odcinek był o żuku(?), który podprowadzał nam dzieciakom kanapki i później urósł do naszej wielkości. Z...

więcej

Która wedlug was była lepsza w tej roli nie mogę się zdecydować.Pod względem gry i urody.

Witam! Na której stronie będę mogła obejrzeć serial "Przepis na amerykański sen" (ang. "Fresh Off the Boat")?

Jedna scena z tego serialu zapadła mi w pamięć mianowicie mniej więcej chodzi o sen chyba Cuddy ,ale nie jestem pewien śniła ona jak house śpiewa razem z nią ,była to scena raczej komiczna House był ubrany w kapelusz i wywijał laską . Chciałbym ją zobaczyć jeszcze raz ,ale nie moge jej znaleźć jakby komuś to kojarzyło...

więcej