Witam jak w temacie, serial myślę jest z lat 90 - przygodowy. Ojciec i dwoje nastolatków brat i siostra nie jestem pewna ale chłopak chyba jeździł na wózku? Tu mam teraz wielką luke ale oni się chyba cofali w czasie nie mam pojęcia jak to robili. Wcielali się w jakieś mitologiczne/legendarne osoby. Pamietam że w jednym...
więcejfilm przedstawia gracza komputerowego który jest nie pokonany w każdą gre lecz mieszka z rodzicami gdy oni sie wyprowadzają sprzedają dom i zostaje przygarniety przez kolegę gdy znalazł kolejną gre bodajże czarna dziura lub podobnie (próbowałem tą nazwe ale wyskakiwały mi filmy dokumentalne) w niej został pokonany...
więcejbyło o jakimś klasztorze/kościele , były w nim obrazy męczenników w chwili śmierci i ludzie którzy przebywali w tym kościele/ klasztorze umierali w ten sam sposób co ci ludzie na obrazach.
Poszukuję tytułu filmu. To jakaś zwariowana komedia erotyczna, być może produkcji niemieckiej (NRD albo RFN jeszcze wtedy, bo film widziałem jakieś 20 lat temu, a wyglądał on na jeszcze starszy). Za bardzo nie pamiętam fabuły. Rzecz działa się najprawdopodobniej na wsi, a przynajmniej dużo było tego typu klimatów w tym...
więcej
Kiedyś pamiętam jak w telewizji leciał serial "Klinika pod kangurem" Nie byłam jakąś specjalną fanką tej serii, jednak interesuje mnie coś podobnego. Głównie mnie ciekawi przedstawienie życia codziennego w tym kraju oraz ukazanie ciekawej fauny i flory.
Czy ktoś może coś polecić? Pełnometrażowym filmem również nie...
Był to serial z lat 90-ych produkcji niemieckiej. Leciał u nas jakoś w okresie 93-97. Dwóch nastolatków (chłopak i dziewczyna) bawiło się w samozwańczych detektywów i rozwiązywali drobne sprawy kryminalne. Ktoś kojarzy?
Czy ktoś może mi podpowiedzieć,jaki serial wybrać? zastanawiam się głównie nad Big Litlle Lies albo The Killing (wersja amerykańsk) Jestem też otwarty na inne propozycje.
Cześć! Wiecie może czy w tym roku będą transmitować Solidarity of Arts z Gdańska? Nie wiem, czy uda mi się w tym roku pojechać (chociaż mam nadzieję, że tak), a nie ukrywam, że zależy mi na zobaczeniu tego wydarzenia. Uczestniczyłam w nim przez ostatnie 3 lata i za każdym razem byłam pod równie ogromnym wrażeniem. Nie...
więcejCześć, mam własny pomysł na serial i nie wiem co z tym zrobić. Mam dopiero 16 lat. Chciałbym zapytać się Was do kogo najpierw napisać. Nie chodzi mi o serial z policjantami lekarzami itp, chodzi o serial, który oglądałaby młodzież w moim wieku.