Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przepraszam jeśli to niewłaściwe miejsce, ale nie ogarniam jeszcze serwisu.
Szukam tytułu komediowego serialu z drugiej połowy lat 90. Leciał na Polsacie późnym wieczorem.
Fabuła dotyczyła perypetii seksualnych głównego bohatera - faceta w trakcie kryzysu wieku średniego.
Charakterystyczne, ze jego myśli często...

więcej

Czy posiada ktoś serial "Rewolwer i melonik" (1961) z polskim lektorem ?

Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów.
Pierwsza scena jaką pamiętam to jak...

więcej

Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów.

więcej

więcej

polecicie mi jakiś podobny serial do Wyspa Harpera i Scream , Lucyfer .

Cześć
Szukam serialu podobnego do "The 100" - coś w stylu survival, postapokaliptyczne tematy.
Macie coś prócz " The Walking Dead " ?

Cześć wszystkim.

Poszukuję pewnego serialu, który oglądałem kiedyś w jakimś autobusie.
Koniec jednego z odcinków: dwójka osób, kobieta i mężczyzna, dryfowali na szalupie, ale okazało się, że pływają wokół nich rekiny... Trafili na ni to wieżę, ni to boję, gdzie można było podłączyć się do prądu i wezwali posiłki z...

więcej

użytkownik usunięty

Oglądałem kiedys reklamę na tvn 7 i tam w tej reklami była dziewczyna która używała telekinezy i przesunęła kimś czy coś takiego i zaciekawiła mnie ta scena z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Emitowała go kiedyś TVP, chyba w czterech, godzinnych odcinkach. Czasy współczesne. Głównym motywem było znajdowanie magicznych przedmiotów. Serial zaczyna się tak - dziewczynka zamyka swój pokój, w którym następnie znikają jej zabawki. Po kilku próbach jej ojciec odkrywa, że klucz, którym otwiera drzwi przenosi...