Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam podobnych seriali jak w tytule :) Możecie cos polecić ?

Witam.
Kiedys oglądałem 1 albo 2 odcinki serialu.

Nie pamiętam tytułu.

Było tam, ze aktor cała życie grał prawnika w serialu i później sciagneli serial z anteny.
Więc gosc jeździł do sądu i próbował być prawnikiem.
A góry dzięki za pomoc.

Bardzo znany w internecie jest jego główny bohater, tutaj jest jakiś obrazek z nim https://zapodaj.net/b984f...
Proszę o pomoc!!! Głupio mi, że jest tak popularny, a ja go nie znam...

Jakie są wasze opinie na temat tego show? Czy oglądając program, przestaliście chodzić do restauracji w obawie o syf w kuchni? Czy zwiększyły się wasze wymagania odnośnie jakości potraw, za jakie płacicie? Wpisywać się proszę ;)

Serial w którym każdy odcinek kończył się cytatem w stylu "i co teraz?". Nie mogę sobie przypomnieć...

Przepraszam jeśli to niewłaściwe miejsce, ale nie ogarniam jeszcze serwisu.
Szukam tytułu komediowego serialu z drugiej połowy lat 90. Leciał na Polsacie późnym wieczorem.
Fabuła dotyczyła perypetii seksualnych głównego bohatera - faceta w trakcie kryzysu wieku średniego.
Charakterystyczne, ze jego myśli często...

więcej

Czy posiada ktoś serial "Rewolwer i melonik" (1961) z polskim lektorem ?

Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów.
Pierwsza scena jaką pamiętam to jak...

więcej

Cześć, szukam pewnej bajki z której pamiętam tylko dwie sceny ale wierzę, że ktoś je skojarzy. Nie jestem też pewna czy był to długi film animowany czy forma bajki w odcinkach. Kreska ładna, bardzo realistyczna, żadnych przesadnie wielkich oczu czy nienaturalnych kolorów włosów.

więcej

więcej