Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie. Szukam dobrego dostawcę stacji telewizyjnych. Oczywiście interesuje mnie konto premium. Testuję obecnie kilka portali, ale jakoś nie przypadły mi do gustu. Możecie coś polecić ?

Możliwe, że to był serial niemiecki. Pamiętam, że był on o bogatej rodzinie (matka ojciec syn i starsza córka) która z powodów finansowych musiała się przenieść do bloku. W ich dawnym domu zamieszkała inna rodzina która używała tylko filtrowanej wody do mycia się (jakoś tak :P). W jednym odcinku matka zaczęła pracować...

więcej

Szukam takiej kwesti z pierwszego sezonu gdy to Stan Beeman mówi, że od czasu schwytania Rudolfa Abla w latach '50 FBI nie odniosło większego sukcesu w łapaniu rosyjskich szpiegów. Który to odcinek ?

Wydaje mi się, że w tym serialu grała Edyta Olszówka - ale nie jestem pewien.
Tematem który mnie interesuje jest: Kierowniczka lub przełożona która z młodszym od siebie pracownikiem ma romans.

Korzystając z możliwości to był jeszcze jakiś amerykański film tez o podobnej tematyce gdzie był młody chłopak który miał...

więcej

Czy ktos ma polskie napisy do tego serialu ? niby są na napisy 24, ale nie mam tam konta, ktoś wie czy są po polsku, jeśli tak to mógłby pobrać i mi przesłać na mejla: charles89@interia.pl

Szukam serialu animowanego.
Pamiętam że wszystko działo się we wnętrzu komputera
Jakaś gra komputerowa - wszystko żyło swoim życiem.
Pamiętam tekst : Uwaga człowiek włącza grę

Jeśli temat tu nie pasuje to proszę przenieść,poprostu nie wiedziałem gdzie napisać.
Szukam reklamy z roku 1999/2000 ale nie jestem pewny do końca.Była to reklama jakiejś sieci komórkowej,tak mi się wydaje,że Era.W tle leciała piosenka Mysloivitz-chłopcy i kilkoro młodych ludzi spędzało czas na dachu jakiegoś...

Cos typu riverdale, pll etc

Niewiele z niego pamietam, ale zależy mi, aby go znaleźć. Zaczynało sie tak, ze małe dziecko przynosiło kobiecie jakis kamień i ona go pytała co to jest? Ona miała kilk facetów, jeden nawet odebrał poród z jej poprzedniego związku i pamietam, ze bił tego noworodka po pośladkach, żeby zaczął oddychać. Wydawało mi sie,...

więcej

Dla przykładu, żeby było łatwiej .

Papirus - http://www.filmweb.pl/serial/Papirus-1998-223821
Księżniczka Nilu - http://www.filmweb.pl/serial/Ksi%C4%99%C5%BCniczka+Nilu-1998-617768

Mogą być także filmy animowane .