Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie do wszystkich userów posiadających telewizję w sieci Vectra. Czy ktoś z was ma podobną sytuację do mojej? A mianowicie chodzi mi o to, że niektóre stacje (np. TVP Info, TVP Regionalna, TV Republika) zmieniły swoją kolejność układu na liście kanałów. Przykładowo TVP Info było na 121, a teraz jest bodajże na...

więcej

Poszukuję tytułu bajki, który oglądałam jakieś 15 lat temu, niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów : Bajka o ... kurzu ( i tego nie jestem pewna :D wiem,że to był szary kłebiasty ludzik, który mieszkał u ludzi ) w nazwie bajki było coś w stylu Boogie-woogie jakoś tak nazywała się główna postać. Pamiętam,że...

Info o tej rzeczy nie ma FW, nawet w biografii Cieleckiej.
Tu są szczegóły http://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=52738 .
Z rok temu leciał na TVP Kultura, ale przegapiłem go.

to bylo dawno temu. moze 87 rok. ja mialem 7 lat. ciut ogladalem. bylo o odzyskaniu przez polske niepodleglosci w 1918. nie pamietam juz. to tyle lat. pamietam tylko jak Pilsudzkiego zamknieto wtedy w wiezieniu bo zolnierze nie chcieli zlozyc przysiegi. byl internowany. wiem, ze to bylo krecone ciut w modlinie twierdzy...

więcej

Szukam krótkiego (mini)serialu, maksymalnie osiem odcinków. Tematyka podana w tytule! Warunek jest taki, że musi być zakończony.
Obejrzałem wszystkie AHS'y, Scream, Miasto Zła...

Witam, poszukuje nazwy serialu o mężczyźnie który chodził do liceum i tam miał swoje różne przygody był trochę takim przegrywem i w późniejszym etapie okazało się ze ma dziecko wydaje mi się również ze miał kręcone włosy ale tego nie jestem pewny owy serial leciał na bodajże mtv po 22/23 kilka lat temu i miał +18

WITAM WSZYSTKICH. MAM PYTANIE : JAK NAZYWA SIĘ SERIAL O PRYWATNYM DETEKTYWIE ZE STAROŻYTNEGO RZYMU. TO BYŁ CHYBA SERIAL SZEŚCIO- LUB SIEDMIO ODCINKOWY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.

Kurcze nie zastanawialiście się czemu w latach 90 było tak mało stacji TV.
KRRIT powstała dopiero pod koniec 92 roku a koncesje dopiero od 1994.
Dostał tylko Polsat i to jest skandal.
Dostali też na nadawanie lokalne w Warszawie co jest jeszcze większym skandalem.
Wtedy działały 2 stacje TV w Warszawie i okolicach...

Czy jest taka opcja na flmwebie? Chciałabym sobie poprzeglądać seriale konkretnych studiów. Np według oceny albo lat produkcji. Jesli jakis twórca tej strony będzię się nudził to poproszę o pomyślenie nad tym. Zamiast dodawanie opcji lajków przy komentarzach....

Mam może i głupie pytanie ale czy Czarek i Kasia będą razem?