Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słyszałam o takim serialu , jest w nim policjant ma tam kogoś do pomocy w rozwiązywaniu spraw , tyle tylko że ta pomoc to zombi :) Wie ktoś ?

Czemu ten serial nie ma swojej strony na fw? Jakieś embargo? Poczytałbym jakieś opinie czy w ogóle warto się do tego zabierać, a tu nic. Wstyd trochę.

Jesteśmy po pierwszym odcinku Belle Epoque i chyba można powiedzieć co nieco na temat tego, jak to wygląda.

Moje zdanie jest dość krytyczne: to nie jest chyba to, czego można było oczekiwać. Moje zarzuty odnoszą się do kilku spraw. Po pierwsze - ujęcia i praca kamery. Oczywiście, że mogło być kolorowo, ale...

Chodzi o seriale akcji, przygodowe (mile widziane elementy s.f.), gdzie bohaterami są praktycznie głównie kobiety, a faceci tylko czasem pojawią sie w tle i tyle.

Szukam, bo mam dość, że w praktycznie każdym serialu faceci zajmują większość czasu i jest ich więcej (np. w Sherlocku, czy supernatural).

Chodzi o...

więcej

Witam.
Ostatnio w szkole oglądałem chyba amerykański serial gdzie pokazywali jak teraz wygląda kradzież pieniędzy itp. W tym odcinku była przedstawiona kradzież na "matkę" że kupili samochód i sprzedali ale na start musieli ludzie wpłacić "przed płate" i potem uciekli z tą kasa, metoda z Bluetooth i sztuczka magiczna...

więcej

Gatunek obojętny, rzeczy typu np Gra o tron, Banshee, Masters of Sex, Californication. Tytuły różne a w każdym sporo tego, jakie znacie inne ?

Mam pytanie do wszystkich userów posiadających telewizję w sieci Vectra. Czy ktoś z was ma podobną sytuację do mojej? A mianowicie chodzi mi o to, że niektóre stacje (np. TVP Info, TVP Regionalna, TV Republika) zmieniły swoją kolejność układu na liście kanałów. Przykładowo TVP Info było na 121, a teraz jest bodajże na...

więcej

Poszukuję tytułu bajki, który oglądałam jakieś 15 lat temu, niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów : Bajka o ... kurzu ( i tego nie jestem pewna :D wiem,że to był szary kłebiasty ludzik, który mieszkał u ludzi ) w nazwie bajki było coś w stylu Boogie-woogie jakoś tak nazywała się główna postać. Pamiętam,że...

Info o tej rzeczy nie ma FW, nawet w biografii Cieleckiej.
Tu są szczegóły http://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=52738 .
Z rok temu leciał na TVP Kultura, ale przegapiłem go.

to bylo dawno temu. moze 87 rok. ja mialem 7 lat. ciut ogladalem. bylo o odzyskaniu przez polske niepodleglosci w 1918. nie pamietam juz. to tyle lat. pamietam tylko jak Pilsudzkiego zamknieto wtedy w wiezieniu bo zolnierze nie chcieli zlozyc przysiegi. byl internowany. wiem, ze to bylo krecone ciut w modlinie twierdzy...

więcej