Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Bardzo lubię seriale typu Riverdale czy Pamiętniki Wampirów.
Motyw przewodni to nastolatkowie, miłość, zdrady + kryminał, zdolności nadprzyrodzone, małe miasteczko, zagadka. Uwielbiam te klimaty i aktualnie nie mam co oglądać poza Riverdale, które jest co tydzień.
Znacie jakieś DOBRZE zrobione seriale tego...

więcej

Właśnie leci wznowiony po latach Idol, ciekaw jestem czy ktoś ogląda. Już co po niektórych wykonawcach miałem bekę. Nie wiem, że ludzie nie czują czasami, że po prostu się nie nadają na wokalistów. Aż żenujące jest to czasami.
Ciekaw też jestem co sądzicie o tym jury. Zapędowska wiadomo, a reszta ?

Dziewczyna straciła swoich rodziców i została porwana. Porywacze jednak oddali ja do sierocińca, gdzie rządziła szalona dyrektorka ( uwielbiała słodycze ) i kazała zbierać dzieciom buraki. Dzieci z pomocą tych właśnie porywaczy zamienili ja w tort i film na tym się kończy. Film był animowany i leciał bardzo dawno temu...

więcej

Czy zgadzacie się z moją oceną że programy produkowane przez polską telewizję w czasach PRL a nawet jeszcze w latach 90 (Jak choćby Wielka gra, Sonda Pieprz i wanilia czy z Kamerą wśród zwierząt ) reprezentowały o wiele wyższy poziom, niż programy produkowane przez polską telewizję obecnie? Np z teleturniejów jakie...

więcej

Co was najbardziej irytuje w polskich serialach?

Czy ktoś z Was uczył się angielskiego oglądając sporo seriali w tym języku? Czy ktoś z Was był np. na sredniozaawansowanym poziomie i dzięki temu znacznie podniósł swoje umiejętnosci?

Witam, poszukuję dwuodcinkowej mini serii, najlepiej brytyjskiej, "dobrej jakości" i miarę nowej, czyli najdalej rok 2015. "Świadek oskarżenia" byłby dobrym przykładem, ale jego już znam. Idealnie byłoby dla mnie obejrzeć "The Outcast" (te dwa odcinki z 2015 roku), ale niestety, w Polsce nie jest on nigdzie dostępny....

więcej

Hej, jakie znacie seriale(młodzieżowe) z wampirami lub wilkołakami, albo z tym i z tym?

Jakieś 8-10 lat temu w telewizji leciał amerykański serial, który nie daje mi teraz spokoju. Ogólny motyw serialu to była tajemnica śmierci jakiejś dziewczyny. Z tego co pamiętam jej znajomy miał wizje, że widzi ją w basenie, unoszącą się na wodzie, chyba płatki róż wokoło. Pamiętam, że ktoś też odkopał jej grób i nie...

więcej

Witam,
Czy zna ktoś jakieś seriale o sporcie? Najlepiej seriale aktorskie, a nie animowane.