Witam, poszukuję dwuodcinkowej mini serii, najlepiej brytyjskiej, "dobrej jakości" i miarę nowej, czyli najdalej rok 2015. "Świadek oskarżenia" byłby dobrym przykładem, ale jego już znam. Idealnie byłoby dla mnie obejrzeć "The Outcast" (te dwa odcinki z 2015 roku), ale niestety, w Polsce nie jest on nigdzie dostępny....
więcejJakieś 8-10 lat temu w telewizji leciał amerykański serial, który nie daje mi teraz spokoju. Ogólny motyw serialu to była tajemnica śmierci jakiejś dziewczyny. Z tego co pamiętam jej znajomy miał wizje, że widzi ją w basenie, unoszącą się na wodzie, chyba płatki róż wokoło. Pamiętam, że ktoś też odkopał jej grób i nie...
więcej
Siemano. Szukam serialu w klimacie pamiętników wampirów.
Miasteczko, grupka znajomych, jakieś nadprzyrodzone zdolności itp.
Oglądałem: TVD, TO, Secret Circle, Riverdale.
Szukam seriali sprzed 1990 roku, które trzeba po prostu zobaczyć. Od jakiegoś czasu sugeruję się rankingiem na imdb i polecam te seriale, które tam są w top250. Co polecacie?
Takich seriali jak Alfred Hitchcock przedstawia, Doktor Who czy MASH raczej nie chce mi się oglądać z powodu zbyt dużej ilości odcinków....
Czesc, moze mi ktos cos wyjasnic ? Bo ja nie jestem pewien. Myslalem nad pojsciem na casting do Polsatu do '' Dlaczego ja '' itp. Organizatorzy mowia, ze na castingu oczekują od 'aktorow' naturalnosci, i chca ludzi emocjonalnych. Ale co to znaczy dokladniej? Powinno sie grac(starac sie:D) tak jak w filmach...
Dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu i pojawiły się pierwsze skoki w przyszłość. Chciałabym dowiedzieć się czy te sytuacje wydarzyły się naprawdę czy dopiero się wydarzą? Generalnie chce widzieć o co chodzi? :)