Które przerwane seriale, chcielibyście, aby wznowiono?
Ja - "Terra Nova" "Jo" i "Stargate Universe".
Czy ktos moze wie kiedy dokladnie byl emitowany w telewizji polskiej serial Dynastia?
W necie tylko daty produkcji i info o tym ze pojawil sie w TVP w latach 90tych mozna znalezc.
Dzieki!
N
Oglądałam to jakoś z 10 lat temu na vhs i zapadła mi w pamięć, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć.
Z tego co wiem był to jeden odcinek o dwóch skłóconych rodach, z których jak w Romeo i Julii zakochana para nie mogła być razem. Na końcu wszyscy się wystrzelali i kłócili się dalej (chyba) wśród chmurek. Ważne jest, że...
Mam pytanie. Szukam dobrego dostawcę stacji telewizyjnych. Oczywiście interesuje mnie konto premium. Testuję obecnie kilka portali, ale jakoś nie przypadły mi do gustu. Możecie coś polecić ?
Możliwe, że to był serial niemiecki. Pamiętam, że był on o bogatej rodzinie (matka ojciec syn i starsza córka) która z powodów finansowych musiała się przenieść do bloku. W ich dawnym domu zamieszkała inna rodzina która używała tylko filtrowanej wody do mycia się (jakoś tak :P). W jednym odcinku matka zaczęła pracować...
więcejSzukam takiej kwesti z pierwszego sezonu gdy to Stan Beeman mówi, że od czasu schwytania Rudolfa Abla w latach '50 FBI nie odniosło większego sukcesu w łapaniu rosyjskich szpiegów. Który to odcinek ?
Wydaje mi się, że w tym serialu grała Edyta Olszówka - ale nie jestem pewien.
Tematem który mnie interesuje jest: Kierowniczka lub przełożona która z młodszym od siebie pracownikiem ma romans.
Korzystając z możliwości to był jeszcze jakiś amerykański film tez o podobnej tematyce gdzie był młody chłopak który miał...
Czy ktos ma polskie napisy do tego serialu ? niby są na napisy 24, ale nie mam tam konta, ktoś wie czy są po polsku, jeśli tak to mógłby pobrać i mi przesłać na mejla: charles89@interia.pl