Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule, bez pseudo-gangów. Oglądam "Homeland", występują tutaj ataki terrorystyczne, lecz główna akcja to agenci CIA. Mogą być jakieś Kolumbijskie kartele, tylko bardzie militarne, nie narkotyki. Szkolenie dzieci na żołnierzy, broń, pseudo-wojsko mile widziane. Chodzi o oporowe grupy ludzi przeciwko innym...

Jak w tytule. Zależy mi aby obejrzeć seriale "Dochodzenie" http://www.filmweb.pl/serial/Dochodzenie-2011-576962 lub "Wallander" http://www.filmweb.pl/serial/Wallander-2005-469669 online w dobrej jakości. Zna ktoś jakieś godne polecenia strony z serialami? Na ipli i tvn vod, z których często korzystam tych seriali nie...

więcej

1.Aniołki charliego 1976-81 - Aniołki charliego 2002 z Cameron Diaz .

2.Stursky i Hatch z Benem Stilerem i Owenem Willsonem oraz serial z lat 70

3.Miami vice 2006 - Policjanci z miami 1984-1988

4 .Ja szpieg z Owenem Willsonem i Benem Stillerem oraz serial z lat 60 z Robertem Culpem i Billim Cosbym.
Jakieś...

więcej

użytkownik usunięty

Cześć moglby mi ktoś pomóc i napisać wszystkie odcinki M jak Miłość w ktorych wystepowała Marzenka Laskowska

Mam już za sobą / Jestem w trakcie oglądania następujących seriali:

1. The Walking Dead.
2. Fear The Walking Dead.
3. Gra o tron.
4. Supernatural.
5. The 100.
6. Grimm.
7. Daredevil.
8. Breaking Bad.
9. Hell on Wheels.
10. Vikings.
11. Better Call Saul.
12. Luke Cage.
13. Jessica Jones.
14....

więcej

Pamiętam że obejrzałam go przypadkiem któregoś wieczoru w tv. Zainteresowała mnie ale potem zapomniałam i teraz nie pamiętam nawet nazwy i nie wiem jak go znaleźć.
Akcja toczy się oczywiście w przyszłości. Ludzie mieszkając w takich pokojach, które zamiast ścian mają ekrany dotykowe - to znaczy nawet nie muszą ich...

Nie mogę nigdzie dojść, który lektor tłumaczy ten serial ?

Jest to nowa reklama teraz z jesieni 2016. Pamiętam, że pokazują jakiś market, z niebieskim logo w kształcie paska. Niestety nie jest to ani Castorama, ani Praktiker. Na początku jakieś dzieci śpiewają, potem dołączają do nich inni ludzie, a na końcu cały tłum śpiewa tam u nich w sklepie, a po środku śpiewa również...

Ja osobiście stawiam na HBO. Netfliks chyba chce swoich odbiorców przekonać ilością, a nie jakością. A jakie jest Wasze zdanie?

Jaki waszym zdaniem jest najbardziej wzruszający film? Ja zawsze płakałem na słoniku Dumbo kiedy uwięziona mama kołysała małego na trąbie w nocy. Oh i to rozstanie...hlip No i leciała przyjemna pioseneczka Alison Krause - Baby of Mine :)