Poszukuje serialu młodzieżowego, który pokazywany był w tvp 1 w sobotnie poranki/przedpołudnia gdzieś pomiędzy 2002 a 2006. Akcja działa się w niedalekiej przyszłości. Tajemnicza choroba zabiła wszystkich starszych niż 21 lat. Akcja toczy się w mieście, w którym rządzą dwa gangi. Głównymi bohaterami jest grupa...
Witam witam :)
Poszukuje odcinka haloweenowego serialu Hannah Montana. Czy ktoś mógłby podać sezon i nazwę odcinka, albo gdzie można go znaleźć w sieci?
Tutaj link z fragmentem: https://www.youtube.com/watch?v=vTksaggGqjc
Z góry dzięki ;)
Kto wystąpił w teledysku Grupy Operacyjnej Dziwne Zachowania w 0:44 sekundzie ? https://www.youtube.com/watch? v=2_bkaQ3c18s
Szukam serialu typu Miecz prawdy, Przygody Merlina, Gra o tron etc Szczególnie szukam podobnego serialu do "Miecz prawdy" ponieważ strasznie mi sie spodobał ;)
Witam. Tak moze wszystkich spytam, bo tylko w pojedynczy watek wszedlem. CHODZI O BATES MOTEL, epizod 1 sezonu 4. Czyje zwloki szeryf zatopil razem z kutrem? Nie pamietam za bardzo ostatniego odcinka sezonu 3 a ten zaczynal sie kompletnie bez streszczenia
Hej, szukam takich seriali jak w temacie :)
Macie może coś podobnego lub jeszcze lepszego.
Albo jakiś film
Chyba każdy pamięta jaki hit był z tego. Co prawda ja nigdy nie obejrzałem 5 i 6 serii bo niestety zaczął się już gmatwać i nudzić, ale klimat pierwszych trzech sezonów był świetny ;) Ciekawi mnie tylko dlaczego o tylu świetnych aktorach po zakończeniu produkcji nagle ucichło. No, wiem że Emilie de Ravin (Claire)...
Witam. Poszukuję ostatnich odcinków czwartego sezonu tego serialu. Nie ukrywam że serial bardzo mi się spodobał, jednak ostatni odcinek jaki jest na necie to "Chaz Dalton's Space Academy ". Z tego co wyczytałem serial posiada jeszcze kilka odcinków. Chodzi mi o wersję, najlepiej z napisami.
Nie chciałbym go tak...
Znacie dobre seriale historyczne? Coś godnego polecenia? Typu "Dynastia Tudorów" czy też "Wikingowie"? ;)
Poszukuję serialu Super Force z początku lat 90-tych. O kolesiu, który jeździł na motocyklu w naszpikowanym futurystyczną elektroniką kombinezonie z bronią laserową. Jak na dzisiejsze standardy strasznie infantylny, ale pamiętam go z dzieciństwa i chciałbym to jeszcze raz obejrzeć, żeby zrozumieć co mi się w nim tak...
więcej