Wiem, że to dobry serial i chciałbym go obejrzeć ponownie. A wiec macie może jakieś informacje gdzie można obejrzeć ten serial?
Z góry dziękuje. :)
Serial miał 2 sezony kiedy go oglądałem, obejrzałem tylko jeden. Polegał na tym że zamykano ochotników w izolatce po czym mówiono że była katastrofa i patrzono jak sobie poradzą z małymi zasobami. Pamiętam że w 1 sezonie ocaleni zatrzymali się w fabryce gdzie zrobili system filtracji wody. Jeden z nich zjadł kocią...
serial zaczyna sie jak pewne małżenstwo ginie w wypadku samochodowym a rodzina jakis oszustow kradnie ich dokumenty i wprowadza sie do ich domu w bardzo bogatej dzielnicy gdzie wlasnie mili sie wprowadzic dopiero. Nikt ich tam jeszcze nie zna więc ta rodzina zaczyna sie podszywac pod nich. Kobieta chyba jest jakas...
Dizisiaj odkryłem taką dosyć ciekawą animację. https://m.youtube.com/channel/UCmNSYHlYiZAwIAtAPos8iQQ co prawda jeśli chodzi o kwestie techniczne, a zwłaszcza dubbing to jest dosyć średnio, ale humor, bohaterowie i ten punkowo licealny klimat są świetne. Dla mnie spokojnie wciaga nosem włatców i git produkcję, przede...
więcejWitam, szukam takiego filmu - produkcja z lat 90-tych, grupa odkrywców przybywa do świątyni, gdzie zostają zaatakowani przez stado wielkich włochatych i niebezpiecznych małp, które zabijają wielu z nich, a oni strzelają do nich. Później na ratunek przybywają im inni naukowcy z komandosami, niestety tylko tyle...
Ten dom przy motelu to jest dokładnie ten sam, w którym Hitchcock 50 lat temu kręcił Psychoze ? Czy zbudowano gdzieś identyczną atrape na potrzeby serialu hm ? Zastanawialiście się nad tym ? Mineło wiele lat, niewiadomo czyj był tamten dom i czy się zachował...
Cześć. Dzisiaj przypomniał mi się pewien serial i nie pamiętam tytułu. Serial opowiada o grupie chłopaków jest ich czworo pamiętam że jeden to emo jeden to nerd a jeden to bardzo lubiany skeater czwartego nie pamiętam. Podczas wycieczki szkolnej gubią się w lesie i po powrocie nikt ich nie pamięta. Następnie dowiadują...
więcej