Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję tytułu serialu emitowanego przez Polsat w latach 90'.

Pamiętam tylko, że była to rodzina afroamerykańska, która odziedziczyła 60 milionów dolarów. Główny wątek rozgrywał się wokoło tego spadku.

Pamiętam, że w międzyczasie zmienił się aktor grający ojca rodziny. Zdaje się, że była to telenowela z...

więcej

Czy pamięta ktoś może telenowelę mniej więcej, która była emitowana w Polsce ok. 2000 roku. Był
o blondynce, często chodziła w warkoczykach, pracowała w jakimś domu (chyba jako pokojówka).
Bardzo ważne, ze utykała na jedna nogę. Jej matka była wcześniej także pokojówką (chyba) w tym
domu. Później się okazało, ze...

więcej

Polecacie jakieś anime dziejące się w przyszłości na ziemi, z jakąś akcją coś jak Dimension W?

Witam, może ktoś z forumowiczów będzie w stanie pomóc. Szukam filmu wyemitowanego pod koniec roku 2013 lub na początku 2014 (było to zimą jakoś w okresie około bożonarodzeniowym) na kanale Hallmark, ale nie jestem pewien czy była to produkcja Hallmarku (wydaje mi się, że tak). Bohaterką była nastoletnia dziewczynka o...

więcej

Będzie mało informacji, za co przepraszam. Kiedyś oglądałem komedię, możliwe, że to była parodia jakiegoś filmu, i jedyne co tego pamiętam, to że była jakaś grupka osób, wśród nich była chyba blondynka, która zjadła coś szklanego, przed czymś uciekali, ta scena odbywała się chyba na ulicy?, czy jakoś tak. Proszę o...

Witam troche lat do tyłu moze 10 lub więcej w tv jak dobrze myśle na Polsacie leciał serial głównym wątkiem była "tajemnica" - zakopana pod basenem. Jak się niemyle chodziło o skrzynie (mogłam troszke pomieszać). Akcja działa się w posiadłości pewnej rodziny i ta tajemnica dotyczyła ich. Jakieś pomysły? z góry dziękuje...

więcej

Witam
Mam pytanie odnośnie funkcji Netflixa. Jeżeli wykupuje abonament na 2 ekrany to znaczy że ja mogę oglądać na jednym urządzeniu powiedzmy w poznaniu a druga osoba na innym kompie w warszawie ?

Bardzo dobry serial ogólnie nie lubie seriali ale ten mi sie tak spodobał ze obejrzałem w 2 tygodnie. Pamiętacie ten moment kiedy zdaliscie sobie sprawę ze z waltem jest cos nie tak ? Ja mu kibicowałem mniej więcej do połowy 5 sezonu. Ale po tym jak Tood zastrzelił tego dzieciaka po napadzie znielubiłem go. W ogóle go...

więcej

Netflix true crime series Narcos spurs huge demand for Colombian women.

Produced by Netflix, the show "Narcos" takes on the infamous Medellin drug cartel which follows the rise and fall of Colombian kingpin Pablo Escobar and the Drug Enforcement Agency agents hunting him. The story is told largely from the points of...

więcej

Szukam ZAKOŃCZONEGO SERIALU (!!!) skupiającego się na tajemnicach gdzie:
-jest ciekawa postać kobieca (nie musi być silną bohaterką, ale może. Ważne by była dobrze napisana, a nie była tylko ozdobą czy kimś kogo trzeba ratować)
-Jest zakończenie, które totalnie wszystko rozwala zmieniając spojrzenie na całość serialu...

więcej