Mam już za sobą / Jestem w trakcie oglądania następujących seriali:
1. The Walking Dead.
2. Fear The Walking Dead.
3. Gra o tron.
4. Supernatural.
5. The 100.
6. Grimm.
7. Daredevil.
8. Breaking Bad.
9. Hell on Wheels.
10. Vikings.
11. Better Call Saul.
12. Luke Cage.
13. Jessica Jones.
14....
Pamiętam że obejrzałam go przypadkiem któregoś wieczoru w tv. Zainteresowała mnie ale potem zapomniałam i teraz nie pamiętam nawet nazwy i nie wiem jak go znaleźć.
Akcja toczy się oczywiście w przyszłości. Ludzie mieszkając w takich pokojach, które zamiast ścian mają ekrany dotykowe - to znaczy nawet nie muszą ich...
Jest to nowa reklama teraz z jesieni 2016. Pamiętam, że pokazują jakiś market, z niebieskim logo w kształcie paska. Niestety nie jest to ani Castorama, ani Praktiker. Na początku jakieś dzieci śpiewają, potem dołączają do nich inni ludzie, a na końcu cały tłum śpiewa tam u nich w sklepie, a po środku śpiewa również...
Ja osobiście stawiam na HBO. Netfliks chyba chce swoich odbiorców przekonać ilością, a nie jakością. A jakie jest Wasze zdanie?
Witam, poszukuję tytułu serialu emitowanego przez Polsat w latach 90'.
Pamiętam tylko, że była to rodzina afroamerykańska, która odziedziczyła 60 milionów dolarów. Główny wątek rozgrywał się wokoło tego spadku.
Pamiętam, że w międzyczasie zmienił się aktor grający ojca rodziny. Zdaje się, że była to telenowela z...
Czy pamięta ktoś może telenowelę mniej więcej, która była emitowana w Polsce ok. 2000 roku. Był
o blondynce, często chodziła w warkoczykach, pracowała w jakimś domu (chyba jako pokojówka).
Bardzo ważne, ze utykała na jedna nogę. Jej matka była wcześniej także pokojówką (chyba) w tym
domu. Później się okazało, ze...
Witam, może ktoś z forumowiczów będzie w stanie pomóc. Szukam filmu wyemitowanego pod koniec roku 2013 lub na początku 2014 (było to zimą jakoś w okresie około bożonarodzeniowym) na kanale Hallmark, ale nie jestem pewien czy była to produkcja Hallmarku (wydaje mi się, że tak). Bohaterką była nastoletnia dziewczynka o...
więcej