Witajcie. Jeśli nie myli mnie pamięć, tuż po zakończeniu emisji ostatniego odcinka "Kryminalnych" na ich stronie było dostępne zakończenie, czy zakończenia dopowiadające co działo się potem, były one płatne.
Czy coś takiego faktycznie miało miejsce? Ja i znajomi jesteśmy święcie przekonani, że coś takiego było. Jeśli...
Najlepiej żeby były moce żywiołów albo jak w naturo Czakry czy jakoś tak :)
A i przy okazji wiecie czy można kupić komiks i gdzie The Search ( To o poszukiwaniu matki Zuko )
Witam, zastanawiam się nad dwoma serialami: Kompanią Braci i Pacyfikiem. Pytanie oczywiście kieruje do osób, które w/w pozycje widziały ;) Który lepszy?
Tzn.na jakich się wychowaliście,jakie ogładaliście jako dzieci-macie do nich sentyment i czasem do nich wracacie?
Kiedyś w tv publicznej leciał serial kryminalny z księdzem detektywem. Nie chodzi mi o Detektywa w sutannie bo ksiądz-detektyw z serialu którego szukam zdaje się sam był byłym gangsterem i był zdecydowanie bardziej brutalny.
cześć jakie seriale polecacie do obejrzenia poniżej podam seriale jakie oglądam z góry dzięki za odpowiedz
PS. sorki za daty i sezony ale skopiowałam z folderu ;)
MR. ROBOT 13 Lipiec 2016 Sezon 2
Narcos 2 Wrzesień 2016 Sezon 2
Blindspot 14 Wrzesień 2016 Sezon...