W którym odcinku , której serii poznają babkę co świetnie gotuje ale jest nieznośna i chcą ją wywalić tylko cały czas z tym zwlekają bo niemogą sie oprzeć jedzeniu i w połobie odcinka są już całkiem grubi???
Kurde wolałem stary filmweb :(
Hej. Szukam serialu, który kiedyś oglądałam w dzieciństwie. Pamiętam taką scenę: Facet w lesie - strażnik lasu, myśliwy, ma taką magiczną kuszę. Gdy strzela z kuszy, strzała może lecieć kilkanaście km aż dotrze do celu, czyli zabiję kogoś, kto wszedł do lasu, intruza. Ten facet chciał zabić (chyba) chłopaka i...
Hej, szukam serialu fantasy/sci-fi. Ogladalam juz:
Arrow, Flash, Legends of Tommorow, IZombie, Stitchers, Blindspot(moze nie ten gatunek ale tez byl spoko), The100, The Walking Dead, Lucyfer, Pamietniki Wampirow, The Orginals, Shadowhunters, Dawno dawno temu, Dark Matter, Killjoys, Wirus, Teen Wolf, Sekretny Krąg,...
Cześć.
Szukam serialu, który potrafi wciągnąć widza, tak aby oglądał odcinki jednym ciągiem.
Seriale, które mnie dosłownie "zabrały", to:
- Breaking Bad
- The Walking Dead
- House Of Cards
- Supernatural (zaprzestałem na 6 sezonie - pownien się wtedy skończyć)
W mniejszym stopniu:
- Narcos
- Wikingowie
-...
oglądałem se i oglądałem ale mniej więcej skończyłem jakoś w drugiej połowie serii z Grace, Franki, tym rudym farmerem i metalowcem, tak mniej więcej od momentu wypadku i jakichś tam rozterek na temat Grace ale... moje pytanie jest takie gdzieś tam przypadkowo zobaczyłem zajawkę z jeszcze jedną następną generacją,...
Witam :)
Około 3-4 lat temu oglądałam program telewizyjny chyba na tv 4, w którym ludzie szukali pieniędzy w nawiedzonym domu bądź zamku. Pamiętam, że gospodarzem był jakiś wampir xD Jeśli ktoś kojarzy to proszę o podanie tytułu.
Kiedyś widziałem na TVP jakiś film czy może był to serial, w którym był pewien chłopiec i bodajze jego babcia zmieniła się w bociana. Wie ktoś moze co to? Chodzi mi to po głowie od dłuzszego czasu. Chyba była to polska produkcja.
Witajcie. Jeśli nie myli mnie pamięć, tuż po zakończeniu emisji ostatniego odcinka "Kryminalnych" na ich stronie było dostępne zakończenie, czy zakończenia dopowiadające co działo się potem, były one płatne.
Czy coś takiego faktycznie miało miejsce? Ja i znajomi jesteśmy święcie przekonani, że coś takiego było. Jeśli...