Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje odcinka detektyeow kontynuowanego w w11. Nie za bardzo pamiętam o czym był ale sprawę prowadził chyba Friedek i on na końcu w parku natrafil na jakiś nazistów. Kontynuacja miała być w w11. Kojarzy ktoś?

Witam
Poszukuje serialu gdzie w pewnym miasteczku kosmici przybrali ludzka postac i staraja sie prowadzic normalne zycie a w miedzy czasie planuja podbic ziemie ( chyba )
pamietam jeszcze ze w tym serialu ci kosmici bali sie wody
serial wydaje mi sie ze lecial cos kolo roku 2000 - 2010

wie ktos cos moze ? :D

Coś jak " strager things " lub " Rodzina Warrenów" . Z góry dziękuję za propozycje :)

Wyszły jakieś nowe seriale typu Lost, The Walking Dead itd. Ogólnie o przetrwaniu

Od dłuższego czasu szukam pewnej bajki animowanej.
Nie pamiętam ani tytułu, ani imion postaci, jedyne co, to lekki zarys fabuły.
Głównymi bohaterami byli dwaj bliźniacy.
Bajka opowiada o otwarciu świata potworów, przez niezdarnego kolegę bliźniaków.
Chłopak nadepnął 3 razy na przerwę między kaflami czym otworzył...

więcej

Serial o tym że facet jest nieśmiertelny(chyba) w każdym razie ma dużo lat i razem z policjantką rozwiązują tajemnice. Było coś chyba o jeźdźcu bez głowy (czy coś w tym stylu)

Coś jak Banshee dużo mordobicia, scen erotycznych itd? Czekam na propozycje

Zna ktoś jakiś fajny serial, w którym jedna osoba / grupa ludzi odkrywa tajemnice związane z przeszłością starego domu / miasta? Może to podchodzić pod horror albo kryminał, ale wolałabym nie mieszać do tego fantasy. Ktoś coś?

Witam. Jak w temacie, poszukuje jakiegoś dobrego serialu. Nie chodzi mi o komedie tylko o jakiś horror/thriller.

Coś w stylu;
Stranger Things
Miasteczko Twin Peaks
Bates Motel
Pozostawieni

Będę wdzięczny za każdą propozycje :)

Czekacie na nowy sezon? Jutro w tv puls 2 ma być pierwszy odcinek 11 sezonu, jestem ciekawa co się będzie działo :)