Hej, kiedyś pamiętam był taki serial komediowy, prawdopodobnie brytyjski sitcom, w którym grał Kevin Spacey oraz Matthew Lillard , jako jego syn, Kevin miał żonę i ogólnie taki serialik komediowy o rodzince. Nie ma tego w bazie, więc może ktoś z was kojarzy jaki miał tytuł?
Wyciekło coś na temat kto dostał tym bejsbolem, kompletnie ta sprawa mnie nie rusza bo wg mnie powinni to od razu pokazać (przed przerwą) ale skoro człowiek już pół roku czeka to się chcę nastawić psychicznie. Był jakiś przeciek? Taki autentyczny?
jedyne co z niego pamiętam to ze na ręku od wewnetrznej strony było przymocowane jakieś stworzenie mniej wiecej od nadgarstka do łokcia czy cos takiego. Ludzie tam też latali jakby statkami "kosmicznymi?" Serial chyba z lat 90 był puszczany na rtl 7 jak dobrze pamiętam. Pozdrawiam i dziękuje:)
Zna ktoś jakiś dobry serial?
1. Taki fantastyczny z dużymi ilościami fantastyki (a nie jak Gra o tron, która jest bardziej historical fiction ze smokami)
najlepiej taki, który dzieje się w innej rzeczywistości czy niezwykłym świecie
Jak w firefly, farscape, Andromeda czy Star Trek
2. Serial fantastyczny urban...
Jestem facetem i trochę nie wypada ale nie będę zgrywał macho ;-D
Co oglądaliście? (z tych nowszych) bo ja mogę się...
Szukam seriali podobnych do tego :
http://www.filmweb.pl/serial/%C5%9Aledztwo+na+cztery+r%C4%99ce-2015-710904
Choć może nie koniecznie ze szpiegowskimi motywami,nie musi być też dokładnie ta sama epoka . Głównie chodzi o konwencję kobieta i mężczyzna detektyw . Ale co ważne bez nadmiernie wyeksponowanego wątku...
Witam
Chciałbym zapytać czy macie coś takiego jak serialowe "guilty pleasure" ? Czyli takie seriale które są tak denne że na zdrowy rozum powinniście je omijać"szerokim łukiem ",a mimo to coś was czasem do nich przyciąga ?
Bo ja posiadam parę .
Seriale typu "Dlaczego Ja ", "Trudne Sprawy " itp . Nie oglądam...
Witam,
poszukiwany serial to jakieś okolice 90tego roku, może koniec lat 80tych, kiedy to leciał w TV. Dwójka dzieciaków ratuje świat (a może tylko wyspę?) przed "obcymi", którzy udają ludzi ale pod wpływem wody zmieniają postać do swojej naturalnej (chyba coś ala wielkie glizdy/robakoddzownice). Na koniec serialu,...
Hej polećcie mi jakiś serial najlepiej który zaczął się teraz . Napiszę co oglądam może z któryś z waszych propozycji będzie w moim guście :) Chirurdzy , Quantico ,The roylas ,Younger , Jane the virgin :) już te mi seriale zostały . Pokojówek już nie będzie . N gre o tron trzeba czekać z rok tak samo jak na Orange is...
więcej