Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ok 10 lat temu leciał cykl na tvp2 bodajże lub innym kanale, gdze pokazywane były prawdziwe filmy , nagrane przez ludzi, bez montażu.

jednen z nich to jak żołnierz był na plaży kamerował morze , zobaczył dziewczyne w wodzie zostawił kamerę i wszedl do wody i już z niej nie wyszedł, kamera została potem...

Polecacie jakiś fajny serial?
Najlepiej coś w klimacie Lost, The Walking Dead, Breaking Bad, American Horror Story albo Supernatural.

Szukam miniserialu o chłopcu i jego fobiach. było w nich poruszane jak widzą owe fobie a jakie sa
naprawdę.

Jest podobny temat o pokoleniu RTL7 ale dotyczący bajek ale były też fajne filmy i seriale na tym kanale. Czy pamięta ktoś
jak nazywał się film lub serial opowiadający o ludziach którzy przez jakiś przypadek przenieśli się w czasie ale jakby utknęli
pomiędzy tym co się ma wydarzyć za moment (dosłownie za parę...

Witam wszystkich. Przejdę od razu do rzeczy - jestem przy końcówce Breaking Bad (świetny serial swoją
drogą) i mam problem z czym po nim wystartować. Myślałem nad tytułem "Dexter", ale jest dość długi no i
ludzie strasznie narzekają, że im dalej, tym gorzej. Moje wymagania? Serial może być rodzinny (One Tree Hill,...

więcej

Może ktoś polecić dobry serial kryminalny, w stylu Sherlocka, Elementary albo Perception?

Witajcie. Poszukuje tytułu serialu animowanego. Był emitowany na 99% na Fox Kids w godzinach
wieczornych około 10(albo więcej) lat temu. Pamiętam go jak przez mgłę, była grupa przyjaciół i w każdym z
odcinków mieli zmierzyć się z nowymi kłopotami. Streszczę może te odcinki, które w miare pamiętam.
I. Opuszczona...

więcej

A chodzi mi o seriale, które pojawiły się na TV4 (chyba od września):
Na Patrolu
Sekrety Sąsiadów
Policjantki i Policjanci

Na pewno ktoś już dodał te filmy i pewnie teraz czekają na akceptacje.

A ja znowu czekam, żeby je ocenić w bardzo rozsądny sposób :)

Jakiś luźny serial komediowy, bądź jakikolwiek inny?
Ostatnio oglądałem Figurantkę, The Knick (luźne, co?) i DA.

Zna ktoś tą piosenke zaczyna sie od 24:20 ? http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony/wideo/odc-7/16953452