Komedia prawdopodobnie z lat 90-tych. Główny bohater ( uczeń szkoły średniej ) posiadł zdolność dzięki której
wzrokiem podciąga dziewczynom spódniczki i odpina staniki. Produkcja USA, prawdopodobnie większość akcji
działa się w koledżu :D.
Witam.
Kiedyś widziałem film o amerykańskim wojsku gdzie grupa(szturmowa chyba) dostała bardzo twardego
dowódce. Chcieli się go pozbyć i nasłali na niego w koszarach prawie 2x większego i umięśnionego kolesia.
Myśleli że go pokona ale dowódca wygrał. Pod koniec filmu była jakaś interwencja czy jakieś szkolenie...
szukam filmu o japonczyku/chinczyku na morzu ktory prawdopodobnie mial jakis kuter rybacki... i na
pokladzie mial tez mloea japonke/chinke ktora zamierzal poslubic.. i skreslal miesiace w kalendarzu.. a potem
na jego lajbe przyplynal mlody chinczyk/japonczyk i ten dziadek byl zazdrosny o niego...
Film był o olbrzymich szczurach.
Pamiętam że był jakiś motyw z piciem skażonej wody przez zwierzęta, i chyba stąd były takie szczury giganty.
Oglądałem to około 15lat temu, więc film jest stary.
Wie ktoś jak może się nazywać ten film?
W filmie napadają chyba na jubilera, pamiętam tyle, że grupa (chyba staruszków) dowiaduje się, że jakaś para wyjeżdża z domu, a za ścianą mają jubilera (lub bank) i postanawiają się włamać, kombinowali cały film i im się to nie udało, na koniec w szafce w kuchni znaleźli kasę w słoiku i dali ją jednemu gościowi i...
Witam. Poszukuje swietnego serialu którego kiedyś oglądałem. Mianowicie co odcinek byli inni bohaterowie
którzy ginęli na samym początku odcinka ale dostawali szanse. Bodajże na okres 7 dni zostali zsylani na
ziemie (chyba w innym ciele) i musieli przekonać samego siebie z przeszłości ze ich decyzje były błędne....
Hej, szukałam tego filmu już na różne sposoby i nic, jest to komedia o dziewczynie która poznaje chłopaka i
zakochuje się w nim, mimo że na początku nie wierzy w ani jedno jego słowo, a ten oto pan twierdzi, że jest z
innej planety czy z przyszłości jakoś tak i przybywa na ziemię żeby ją uratować bo chyba ma mieć w...
Poszukuję filmu prawdopodobnie z lat 70- tych lub jeszcze wcześniejszych.
Oglądałem go bardzo dawno temu w TV. Film na pewno nie polski.
Para/małżeństwo mieszka na wsi. Do remontu ich domu ( chyba dachu ?) najmują kilku miejscowych mężczyzn. Ci namawiają męża na polowanie na kaczki bądź króliki - dają mu worek, z...
... tytuł filmu. Oglądałem go w latach siedemdziesiątych. Była to produkcja radziecka, komedia o Gruzinach (?) grających w piłkę nożną. Jeden z nich miał takie "kopyto", że kiedy wyekspediował piłkę w niebo, padał komenda "odpoczywamy!" i rzeczywiście przez minutę mogli łapać tlen ;-)
Ktoś coś kojarzy ?