Szukam serialu komediowego, który opowiadał o przygotowaniach do ślubu. Akcja działa się z perspektywy
narzeczonego zamieszkującego u przyszłych teściów. Emitowany był kilka lat temu chyba na TVP1. Był
zagranicznej produkcji. Niestety nic więcej nie pamiętam. Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Kiedyś oglądałam (chyba) serial, dziewczyna, gimnastyczka miała wypadek, albo samochodowy, albo spadła z drążków i musiała od tego momentu jeździć na wózku inwalidzkim. Było tam pokazane jak ciężko było z tym jej ojcu, który czuł się odpowiedzialny, jak trudno było sobie poradzić np. przy otwieraniu drzwi w szkole...
Szukam serialu o feministce ale tak w stylu 10 Things I Hate About You czyli taki bardziej romans :)
Jak w tytule. Szukam serialu, którego bohaterka została pod koniec trafiona piorunem. Zna ktoś może tytuł?
Przypomina mi się raz za czas scena, którą widziałem gdzieś w telewizji mając może 10
lat. To był prawdopodobnie jakiś serial - pamiętam niewiele, ale to była scena, którą
zapamiętałem jako dość wstrząsającą, z jakiegoś powodu było (może nawet na całym
świecie) strasznie gorąco, tak, aż się roztapiał asfalt i...
Więc przypomniał mi się serial. Emitowany był na TVP 1, około milenium ;) W soboty po bajkach Disneya. Należał do tego samego cyklu (zwykle była kreskówka +
serial). Dział się we współczesności, opowiadał o mężczyźnie pływającym prototypem jakiejś motorówki. W jakiś sposób (nie pamiętam jaki) ów mężczyzna poznał...
Witam. Poszukuję serialu który swego czasu leciał na TVP 2. Akcja działa się w brytyjskiej kolonii na terenie Ameryki jakoś chyba w XVII wieku. główny bohater wyglądał trochę jak Sully z Dr. Quinn.