Oglądałem go jakiś rok temu w telewizji, nie pamiętam z którego roku, nie pamiętam aktorów. nie obejrzałem go do końca. Pamiętam że główny bohater był detektywem. Największą wskazówkę jaką jestem wstanie dać to scena w której detektyw wraca do domu. pukając do drzwi słyszy prysznic. Żona która otwiera jest sucha....
Jak w tytule, oglądałam go jakoś w latach 2007-2009 w szkole, polski i chyba niskobudżetowy. Pamiętam tylko, że był on o młodej parze ludzi, na samym początku filmu okazuje się, że ona spodziewała się dziecka, a on pracował, w pewnym momencie zaczął ją zaniedbywać, dostał awans w pracy, wyjechał na jakąś tam delegację...
więcej
Okej, mój opis będzie bardzo zagmatwany, bo prawie w ogóle nie pamiętam tej bajki, ale jakoś mnie na
nią naszło. Chcę sobie po prostu poprzypominać co kiedyś oglądałem
z tego co pamiętam nastolatek, bądź kilku, szukał jakichś artefaktów. Chyba(!) miał/mieli jakiś talizman, w
którym miał swojego stróża, jakiegoś...
Witam.
Szukam filmu z serii żywe trupy, ale nie pamiętam dokładnie tytułu i z którego był roku, bo tych wersji tego filmu jest sporo, pamiętam jedynie, że główną rolę w tym filmie grała kobieta z krótkimi rudymi włosami. Jest to CHYBA dosyć nowsza wersja. Fabuła filmu była taka, że grupa ludzi schroniła się przed...
Mam problem ze znalezieniem jednego filmu z czasów dawniejszych.
W filmie występują postaci z opowieści o mnichu czyli Son Goku dla przykładu. Fabuła kręci się wokoło
przybysza do tego świata który w pewnym momencie sama już nieco umie walczyć i walczy nawet z Królem
Małp. Postać główna dostaje chyba coś na wzór...
Pamiętam, że film opowiadał o dwóch nastoletnich siostrach, z których jedna widziała zabójstwo matki. Obie
trafiły pod opieke ojca z którym nie miały kontaktu. Ten z początku za bardzo nie radził sobie z ich
wychowaniem. Mieszkali chyba w jakimś starym domu. Pomogła im bardzo kobieta, która nie pamiętam czy
była...
Jedyne co z tego filmu pamiętam, to to że dziewczynka była księżniczką ale o tym nie wiedziała.
Miała alergie na róże i jak się popsikała perfumami o zapachu róży to psikała i wtedy jeden facet się
zorientował że to ona jest tą księżniczką,
Na pidżama party z koleżankami gdy te spały, sprawdzała czy inna...
A co powiecie na taki temat:) Seriali komediowych jest mnóstwo, do wyboru do koloru, jednak w takiej mieszaninie czasami często zapominamy o jakichś. A jakie seriale komediowe oglądacie, bo ja to ostatnio "Jak poznałem Waszą matkę" na ccentral:P
Witam poszukuje filmu ktory kiedys ogladalem lecz nie pamietam nazwy w tym filmie dziala sie akcja w
przyszlosci gdzie rodzice mieli chorego syna i kupili robo-dziecko aby wniosl troche milosci do domu
robodziecko obejrzalo pinokio i chcialo sie zamienic w czlowieka i podazalo za wrozka
Szukam Serialu w którym można usłyszeć utwór zespołu foo fighters piosenkę o tytule
learn to fly dzisiaj usłyszałam tą piosenkę i od razu skojarzyło mi się ze słyszałam ją w jakimś serialu jak dobrze kojarzę i chciałabym zaspokoić swoją ciekawość więc jak ktoś wie coś na temat w jakim serialu lub może w filmie się...