Chcesz mieć wpływ na to, co oglądasz w telewizji i mieć dostęp do nowych filmów/seriali zanim wejdą na
ekrany?
Jeśli tak, przyjmij zaproszenie do społeczności online "Klub Widza"!
Społeczność liczy już ponad 1000 osób, jej członkowie mają możliwość wyrażania opinii na temat filmów i
seriali, których emisja...
Poszukuję programu o kaskaderze z Ameryki, który przyjmował wyzwania od widzów a następnie je
wykonywał. Wie ktoś może jak się nazywał ten program?
Gdy przeglądałem sobie coś w youtubie o słowie Candle Cove(słyszałem o Candle Cove na filmie Top 22
Non-Gaming Creepypastas) zobaczyłem film o nazwie Candle Cove s.1 e.16 otworzyłem ten film najpierw
ruszało to intro a potem zobaczyłem że marionetki krzyczały i płakały i dziewczynka o nazwie Janice też, to
co...
W tytule nie chodzi o nic zboczonego, nie mogłam nic innego wymyślić xD Chodzi o to, że szukam odcinka
Kubusia Puchatka z tej starej serii rysunkowej. W tym odcinku Królik adoptował małą ptaszynkę, takie dziecko,
miała na imię Casey bodajże. Wypadła z gniazda, Królik przechował ją przez zimę w swojej norze, a na...
Szukam informacji, a szczególnie naszej wersji językowej, świetnego muzycznego serialu animowanego o tytule "Spider!" wyprodukowanego dla BBC w 1991. Serial emitowany był na początku lat 90' i wszystkie piosenki zostały zdubbingowane. Czy ktoś to pamięta w ogóle? Zaznaczam, że szukam wersji polskiej. Tutaj link do...
Szukam filmu, który kiedyś kiedyś oglądałam w telewizji przed świętami. Nie pamiętam jak dawno to było ani z
którego roku ani nawet tytułu. Pamiętam jednak, że był ckliwy, romantyczny i nie wiem czy nie przypadkiem
melodramat/ familijny. W każdym razie była przedstawiona romantyczna historia i była mowa (a na pewno...
Serial detektywistyczny, dość nowy. Pamiętam, że główną bohaterką była kobieta, która miała problemy z
córką. Leci na AXN.
Szukam bajki która opowiadała o chłopcu który wyruszył na poszukiwania ojca który był rycerzem i udał się na wojnę ( rzec działa się w średniowieczu ) Chłopak miał chyba czarnego przyjaciela i z tego co pamiętam był oddanych na wychowanie do zakonników. W prawie każdym odcinku walczył z bandytami wyglądającymi z...