Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

facecie,który siedzial i razem z innymi kopał kilofami,pozniej kojarze,ze wydostal sie jakos na wolnosc,spotkal tam dziewczyne,ktora dowiedziala sie o nim rzecz,przez ktora posadziliby go znowu,szantażem zmusila go do malzenstwa,wkoncu nie wytrzymal i nie chcial jej to ona podala na policje ta rzecz,ktora wiedziala o...

więcej

Szukam bajki o wyrośniętym kaczorze.Był trochę głupkowaty,chodził w pieluchach.Tylko tyle pamiętam.pamiętam że był emitowany na Pulsie dawno temu.

W tym roku gdzieś się na niego natchnąłem, nie wiem czy nie oparty na jakiejś książce, główną postacią jest
detektyw prowadzący jakieś mroczne śledztwa, nie wykluczone że lubi trunki ; ) Macie jakieś pomysły ??

Witam,
oglądałem w dzieciństwie serial prawdopodobnie amerykański, który wtedy mnie nieźle straszył. Pamiętam jeden odcinek o kobiecie, która przyszła do centrum handlowego jakoś przed jego zamknięciem. Potem próbuje z niego wyjść, ale niestety nie może, a jej ciało zaczyna sztywnieć. NA końcu jest ujęcie z dnia...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

oglądałam kilka odcinków sezonu pierwszego jakiś czas temu i kompletnie zapomniałam jak się on nazywa.
Pamiętam że był tam wątek porwania autobusu z dziećmi wpływowych ludzi. Szefem porywaczy był ojciec
jednego z porwanych dzieci. Pamiętam też że dzieci były przetrzymywane w jakimś dużym domu gdzieś na
odludziu....

więcej

Z tego co pamiętam serial ten powiadał o dwóch braciach lub przyjaciołach chyba szopach praczach albo jakichś takich podobnych zwierzątkach. jeden z nich był wielkim nieudacznikiem chociaż zawsze się starał naśladować tego drugiego jak najlepiej. oczywiście ten drugi był bardzo mądry.
Niestety tylko tyle pamiętam....

więcej

Witam serdecznie.
Poszukuję serialu emitowanego około 2000~2005r. na antenie kanału dla kobiet, ówcześnie zwanego "Club" (później Zone Club, teraz CBS Drama).
Serial, produkcji chyba brytyjskiej, opowiadał o czterech przyjaciółkach - jedna ruda, jedna blondynka, jedna brunetka i jedna czarnoskóra. Pamiętam że...

Witam wszystkich poszukuje jakiś fajnych serialów, film też może być, a mianowicie chodzi mi o te z gatunku sci-fi, fantasty, romacne. Oglądałam/oglądam już Arrow, The Originals, Salem, Vikings, The Reign, Game of Thrones, Supernatural i dzisiaj skończyłam oglądać Star-Crossed i bardzo mi się podobał szkoda, że nie...

Heja!

Jakiś czas temu *8 lat* miałem przyjemność oglądać film fantastyczny w polskiej telewizji o robotach, które współpracowały z rządami światowymi pomagając im kierować innymi państwami. Film prawdopodobnie dość stary, być może lata 90, byli w nim rebelianci walczący o wolność a główna siedziba "tych istot"...