facecie,który siedzial i razem z innymi kopał kilofami,pozniej kojarze,ze wydostal sie jakos na wolnosc,spotkal tam dziewczyne,ktora dowiedziala sie o nim rzecz,przez ktora posadziliby go znowu,szantażem zmusila go do malzenstwa,wkoncu nie wytrzymal i nie chcial jej to ona podala na policje ta rzecz,ktora wiedziala o...
więcejSzukam bajki o wyrośniętym kaczorze.Był trochę głupkowaty,chodził w pieluchach.Tylko tyle pamiętam.pamiętam że był emitowany na Pulsie dawno temu.
W tym roku gdzieś się na niego natchnąłem, nie wiem czy nie oparty na jakiejś książce, główną postacią jest
detektyw prowadzący jakieś mroczne śledztwa, nie wykluczone że lubi trunki ; ) Macie jakieś pomysły ??
Witam,
oglądałem w dzieciństwie serial prawdopodobnie amerykański, który wtedy mnie nieźle straszył. Pamiętam jeden odcinek o kobiecie, która przyszła do centrum handlowego jakoś przed jego zamknięciem. Potem próbuje z niego wyjść, ale niestety nie może, a jej ciało zaczyna sztywnieć. NA końcu jest ujęcie z dnia...
oglądałam kilka odcinków sezonu pierwszego jakiś czas temu i kompletnie zapomniałam jak się on nazywa.
Pamiętam że był tam wątek porwania autobusu z dziećmi wpływowych ludzi. Szefem porywaczy był ojciec
jednego z porwanych dzieci. Pamiętam też że dzieci były przetrzymywane w jakimś dużym domu gdzieś na
odludziu....
Z tego co pamiętam serial ten powiadał o dwóch braciach lub przyjaciołach chyba szopach praczach albo jakichś takich podobnych zwierzątkach. jeden z nich był wielkim nieudacznikiem chociaż zawsze się starał naśladować tego drugiego jak najlepiej. oczywiście ten drugi był bardzo mądry.
Niestety tylko tyle pamiętam....
Witam serdecznie.
Poszukuję serialu emitowanego około 2000~2005r. na antenie kanału dla kobiet, ówcześnie zwanego "Club" (później Zone Club, teraz CBS Drama).
Serial, produkcji chyba brytyjskiej, opowiadał o czterech przyjaciółkach - jedna ruda, jedna blondynka, jedna brunetka i jedna czarnoskóra. Pamiętam że...
Witam wszystkich poszukuje jakiś fajnych serialów, film też może być, a mianowicie chodzi mi o te z gatunku sci-fi, fantasty, romacne. Oglądałam/oglądam już Arrow, The Originals, Salem, Vikings, The Reign, Game of Thrones, Supernatural i dzisiaj skończyłam oglądać Star-Crossed i bardzo mi się podobał szkoda, że nie...
Heja!
Jakiś czas temu *8 lat* miałem przyjemność oglądać film fantastyczny w polskiej telewizji o robotach, które współpracowały z rządami światowymi pomagając im kierować innymi państwami. Film prawdopodobnie dość stary, być może lata 90, byli w nim rebelianci walczący o wolność a główna siedziba "tych istot"...