Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, kiedyś oglądałem pewien film na Youtube gdzie była pokazana praca ludzi i ich ciężarówek(odśnieżarki, pomocy ratunkowej, holowników). Film był w paru odcinkach. Była ukazana ich codzienna praca z czym muszą się zmierzyć, jak używać maszyn, wyciągać samochody itp.
Film gdzie do kręcona to taka dziwna nazwa, ale...

więcej

Witam wszystkich

poszukuję nazwy serialu który oglądałem ładnych kilka lat temu, z powodu tego że było to dawno nie pamiętam go zbyt szczegółowo. pamiętam że serial był o amerykańskiej rodzinie która chcąc odciąć się od miejskiego zgiełku zamieszkała w górach, miała w domu pokaźną ilość broni i starała się przeżyć...

więcej

Film oglądałem dobre 10 lat temu na vhsie. Film był o wiedźmie, która porwała syna głównego bohatera. Charakterystyczne sceny, które zapamiętałem to mężczyzna pływający na morzu krwi, odcięta dłoń czarownicy. Wiedźma z tego co kojarzę obserwowała bohatera przez komputery (lub coś w ich rodzaju). Kojarzy ktoś co to może...

więcej

Witam!
Poszukuję bajki nadawanej około 2000 roku najprawdopodobniej na antenie TVP. Bohaterami bajki był gang,
mafia (?) myszy lub szczurów. Więcej szczegółów nie pamiętam, kojarzę jeszcze, że niektórzy z nich mieli
gangsterskie kapelusze, będę wdzięczny za wszelkie sugestie :)

Witam.. Jakiś czas widziałam zwiastun filmu którego kurcze nazwy nie zapamiętałam i widziałam tylko raz..
Cos tam było,że przez ileś godzin ogłoszono bezprawie.. Czyli mogli kraśc zabijać bez ponoszenia konsekwencji. Film może być ciekawy.. Tylko kurcze nie pamietam tytułu. Jak by ktoś kojarzył film i znał ten tytuł...

więcej

czy juz kompletnie filmweb olał ta opcje i juz nigdy nie zobacze co ogląda i jak ocenił dany serial konkretny
użytkownik?

Szukam filmu konkretnie miniserialu, który leciał kilka lat temu na TVP1. Byłam jeszcze w podstawówce, leciał chyba w ferie. Więc może być z lat 90' do max 2005 ( jednak już wtedy wydawał mi się że jest to "starszy")

W miejscowości był hmm trup, który był miejscową atrakcją - od iluś tam lat się nie rozkładał, bo...

więcej

Witam. Ja również się przyłączę ;) Od jakiegoś czasu staram sobie przypomnieć tytuł prawdopodobnie serialu.
opowiadał on o krainie do której dzieci(chyba bo nie pamiętam dokładnie) przenosiły się za pomocą starej
szafy, zupełnie jak w Opowieściach z Narni.

Hej! Na innym forum natrafiłam na dziewczynę, która szuka swojej bajki z dzieciństwa. Sama szukam od
godziny i bardzo się w to zaangażowałam. Może Wy pomożecie? Przeklejam całego posta:

Cześć,
od kilku lat poszukuję pewnej bajki, która była emitowana na TVP 1 albo 2 w latach 90. Bardzo możliwe, że
była...

Ostatnio bardzo wciągnęły mnie seriale historyczne. Obejrzałam już The Borgias, The Tudors, The White
Queen. Poszukuję coś dobrego z gatunku DRAMATU HISTORYCZNEGO ;) W grę wchodzi też coś na
podstawie legend celtyckich itp.