Czas w końcu postawić sprawę jasno. Który polski serial komediowy, emitowany przez różne stacje
telewizyjne, zasługuje na miano NAJLEPSZEGO ZE WSZYSTKICH?
Poniżej znajduje się lista 25 nominowanych seriali . Przy nominacji sugerowałem się popularnością, oceną
na filmwebie, czy oglądalnością w telewizji.
OTO...
Serial prawdopodobnie z lat 80.Akcja dzieje się w latach 20/30 na angielskiej prowincji,przyjeżdża tam młody lekarz albo weterynarz i trafia po opiekę starszego kolegi. Pamiętam jeszcze,że główny bohater miał młodszego, bardzo rozrywkowego brata imieniem Tristan. Może ktoś skojarzy.
Serial opowiadał o takim go gościu który miał ''zoo'' z dinozaurami i w każdym z odcinków wyruszał w
przeszłość aby do swojego zoo sprowadzać coraz to nowe gatunki dinozaurów np. w jednym odcinku tygrysy
szablo-zębne . Niestety przez swoją słabą pamięć zapomniałem tytułu ale wiem że było to coś związanego z
Park...
Witam poszukuje serialu z dziecinstwa o tytule Nowojorski klan (trinity) Pomozcie gdzie moge znalesc lub lub ogladnac choc jeden odcinek ????
Hej. Czy ktoś pamięta serial trochę przygodowy o włamywaczu (coś a la ARSENE LUPIN)? Przypomina mi się, że było tam rodzeństwo- młoda dziewczyna z bratem. W jednym odcinku akcja działa się na zamku. Zdaje mi się, że włamywacz czuł coś do tej dziewczyny od małego brata. Ktoś to pamięta? Proszę o tytuł. Pozdrawiam
Mam sporo seriali do nadrobienia.
Te które najbardziej chce obejrzeć to:
Sopranos
Six Feet Under
House of Cards
Twin Peaks
Pitbul
The Wire
Najbardziej mnie kusi zobaczyć Sopranos i SFU. Jenak nie wiem który serial zacząć
Teraz oglądam ostatni sezon Breaking Bad na którym się srogo zawiodłem (jak na...
Poszukuję serialu 20-30 minutowego. Do tej pory obejrzałem :
Californication,Trawka,Świat według Bundych,My name is Earl, Dwóch i pół, Zwariowany świat Malcolma,Jak
poznałem waszą matkę,Różowe lata 70-te, Latający cyrk Monty Pythona,Allo Allo
Z polskich 13 Posterunek, Świat wg Kiepskich, Miodowe lata
ostatnio bardzo męczy mnie to, że nie pamiętam nazwy serialu z dzieciństwa, wydaje mi się że nie był on polskiej produkcji, lecz zagranicznej i można było go oglądać na tvp 2:
-bohaterami głównymi są rodzice i rodzeństwo (brat i siostra)
-cała akcja serialu dzieje się w wakacje
-rodzina podróżuje w czasie (i do...
Szukam nazwy, znaleźć nie mogę, może ktoś pomoże? :)
serial miał tylko jeden sezon, zaczyna się od tego że porywają kobietę i ona budzi się zamknięta w pokoju
hotelowym, kiedy z niego wychodzi poznaje faceta, a potem kolejnych porwanych. Nikt nie wie jak się tam
znalazł. Hotel znajduje się w małym miasteczku...
Był parę lat temu taki program na TVP1 lub TVP2, że grupa amerykańskich nastolatków opiekowała się psami, był to rodzaj terapii, oni mieli jakieś problemy, byli w poprawczakach czy coś takiego. W jednym z odc brali udział w jakimiś konkursie ze sztuczkami ze swoimi pupilami. Będę wdzięczna za tytuł :)