Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będę wdzięczna za pomoc :) Szukam czegoś lekkiego do oglądania czasem przy patelni, wystarczy, że
humor będzie w miarę inteligentny, a poziom naiwności nie przekroczony

Seriale, które oglądam/oglądałam i całkiem mi się podobały:

Mad men
Gra o tron
Gotowe na wszystko
Girls
Seks w wielkim...

Poszukuje seriali o ocalałych, o końcu świata, o sytuacji w której trzeba walczyć o jedzenie broń i przetrwanie. Znam już
rzecz jasna TWD, Falling Skies, Jerycho, Survivors, Under the dome. Co możecie polecić ciekawego?

podobnych do tych z czasów mojego dzieciństwa jak np:
Dolina Paproci
Ostatni Jednorożec
Troll z Nowego Yorku

jw. ta dziewczynka była na coś chora i były migawki z psami i krwią. Leciało dawno na tvp1

Kilka dni temu skonczylem oglądać serial person of internest i jest swietny. Niedlugo będę miał sporo czasu i szukam dobry serial dużo akcji. Moze ktoś poleci jakiś serial?

zaznaczam na wstępie, że taka bajka na pewno istniała i była dziwna :)
Pamiętam, ze w czołówce był starzec, który mieszam laską w wodzie. Potem było zbliżenie na wir wodny. W
każdym odcinku młody chłopak miał za zadnie odszukać wśród mieszkańców innych planet (?)/miejsc
konkretnego maga/starca. Ci przybierali...

Hej!
Szukam jakiegoś ciekawego serialu, najlepiej dramatu, dramatu obyczajowego, dramato-thrillera/kriminalistycznego/policyjnego, komedio-dramatu, prawniczego(ale nie romansidła). Nie będę wymieniał wszystkich seriali jakie widziałem, bo pewnie coś bym przeoczył, a sporo ich było.

Generalnie pooglądałbym coś w stylu...

więcej

Witam,
długo przeszukałam fora, jednakże brak typowych, kluczowych słów, aby wujek Google posłużył pomocą,
dlatego może ktoś z Was pomoże mi zaspokoić niesamowicie silną ciekawość. Bajka ta męczy mnie w
myślach od jakiegoś czasu, kompletnie nie mam pojęcia, jak może brzmieć tytuł. Podejrzewam, że była
nadawana...

więcej

Siemka szukam serialu o kolesiu który pozyskał moce przez które potrafił walczyć :) pracował w sklepie a na
przeciwko była baza w której go pilnowali. Ochraniała go taka ładna blondynka z typkiem

Witam,
Czy mi się wydaję, albo filmweb zlikwidował zakładkę w serialach "Obecnie oglądam" (czy jakoś tak). Jeżeli tak, to jest to jakieś nieporozumienie, ponieważ każdy fan seriali nie czuł się dzięki tej opcji zagubiony w tym co ogląda! Fajnie wszystko było uporządkowane, a po obejrzeniu całego serialu i ocenieniu...

więcej