Witam, poszukuje serialu przygodowego z elementami fantasy z końcówki lat 90 może początku 2000, serial opowiadał o
jakiś baśniowych królestwach gdzie byli dobrzy i źli ( u złych rządziła kobieta czarownica ?) Serial zaczynał się gdzie
pokazywali te królestwa, budynki przypominały budynki sumeryjskie tak mi się to...
Oglądałam to dość dawno w telewizji i strasznie poruszyła mnie ta historia jednak nie mogę znaleźć filmu z
powodu braku wiedzy tytułu filmu. Film oparty był na prawdziwej historii. Główną bohaterka była mała
dziewczynka która była torturowana przez ojca. Przez kilkanaście lat siedziała przywiązana na krześle w...
Witam!
Szukam serialu który leciał na którymś z kanałów podanych w tytule o pewnym chłopaku który zajmował się
magią/iluzją. Pamiętam jak w którymś odcinku było że jego matka poszła do szpitala i okazało się że jest
dziewicą - a mówiła że ktoś chciał ją zgwałcić ale to było kłamstwo, tylko po to, żeby to...
Szukam odcinka tego typu serialu w którym rodzice zostawili dwoje dzieci (jedno bardzo małe i drugie w wieku ok.5 lat,chłopca) pod opieką najstarszego syna,nastolatka chyba,to dziecko chyba zaginęło i zgłosili to na policję.Okazało się,że pięciolatek zrobił coś dziecku,chyba włożył mu do ust jakąś rękawice z jakiegoś...
więcej
witajcie szukam tytulu serialu ktory lecial 6-7 lat temu na tvp 2 chyba, byl to serial o lekarzu i jego synu, lekarz
borykal sie z wychowaniem nastoletniego syna i ciagle mial z nim klopoty, gdyz jego matka wczesnie
umarla...
Cześć, mam pytanie, jest jakiś serial, który trwa mniej niż godzinę czy nawet niż 50 minut?
Dla mnie najlepiej by było gdyby 30 minut trwał.
Jak znacie serial spełniający mój warunek to podawajcie :)))
Czołem :)
Drogie Tęgie Głowy FW poszukuję serialu coś na styl Eureki. Połączenie komedii i SF (chyba jedna z
najdziwniejszych połączeń serialowych :)
Proszę o propozycję.
Ojciec pewniej dziewczyny stworzył program. Ona natomiast jakimś cudem dostała się do tej gry razem z bratem. Akcja
dzieje się na wyspie. Dziewczyna razem z bratem chce zebrać rzeczy wciągnięte do tej gry i chce sie wydostać z niej pomaga
im pewien mężczyzna (chłopak ).
Cześć
Mam już dość oglądania seriali i czekania z niecierpliwością na nowe odcinki bo to jest
błędne koło bo nagle serial przestaje się opłacać i każdy ma głęboko gdzieś co dalej
będzie.
Szukam czegoś co ma pełna fabułę a niestety nie ma tego za wiele jedyne co mi przychodzi
na myśl to Xfiles, Band of...