Przyznam, że tytułu prawdopodobnie nigdy nie słyszałam, ale widziałam zwistun w telewizji. Film opowiada o młodym mężczyźnie, który zostaje zatrudniony w jakiejś firmie. Wiem, że poźniej posądzony jest o jakis przekret czy o to, ze szpiegowal dla jakiejs innej firmy. Z góry dziękuje.
Witam. Bardzo proszę Was drodzy forumowicze o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu dla dzieci/familijnego. Mniej więcej opiszę fabułę: Film opowiada o grupie dzieci, którzy jeżdżą gokartami. Główny bohater posiada gokarta z nadprzyrodzonymi właściwościami (może się z nim porozumiewać). Zbliża się jakiś wyścig, w którym...
więcej
Witam , mam prośbę poszukuje filmu starszego, podejrzewam ,że film powstał gdzieś
1994/2005 , to była taka kostucha z tym swoim narzędziem nie pamietam dokladnie filmu
ale to coś było ,że pod koniec filmu ktoś jechał takim busem i w środku w busie były jakieś
potworki czy coś, było bodajrze tez urywki w niebie...
Witam, jakieś 10lat temu na tvn leciał film w którym pasażerowie lecieli samolotem, i nagle że wszystkko się
skończyło na ziemi, i oni w tym asamolocie (ich dusze) zaczęły opuszczac ich ciała, i potem jakas tam akcja,
a później świta mi sjald automatu z coca colą, i ludzie wracali do swoich ciał, i za chwle się...
Witam, byłoby super gdyby ktoś wiedział tytuł film :)
ona z bogatej rodziny, on raczej biedny, oboje młodzi, zakochują się w sobie, biorą ślub,
rodzi im się córka, mieszkają razem. On nie chce żeby ona brała pieniądze od ojca, chce
sam zarobić na rodzinę, ona i tak ciągle bierze kasę od ojca. Rozstają się, po...
Witam serdecznie,
kilka lat temu, późnym wieczorem, oglądałam amerykańską (?) komedię. Typowa rodzinka, rodzice + dwoje dzieci (dziewczyna i chłopak). Pewnego dnia nastolatka znika, prawdopodobnie zostaje porwana. Rozpoczynają się jej poszukiwania. Jak przez mgłę pamiętam jej młodszego brata, który jest...
Witam, szukam serialu o (rosyjskiej) grupie przyjaciół którzy na własną ręką podejmują
walkę z mafią rosyjską, po czym zostają zwerbowani przez jakąś organizację aby robić to
samo dla niej. Dodam jeszcze, że serial leciał jakiś czas temu na tv puls.
witam szukam filmu prawdopodobnie z gatunku muzycznego produkcji amerykańskiej ale ręki nie dam sobie uciąć
opowiada on o czarnoskórym chłopaku który gra na bębnie w orkiestrze . gdy kończy szkołę idzie na studia i dołącza do orkiestry ale nie do głównego składu tylko do osób które są przygotowywane do dołączenia do...
Hej ;)
Szukam filmu z przed kilku lat, jeśli dobrze pamiętam produkcji amerykańskiej, ale nie
jestem pewna.
Fabuły również nie jestem pewna na ile dobrze pamiętam...
W każdym razie film opowiadał o trzech afroamerykańskich przyjaciółkach. Jedna z tych
kobiet miała brata, który przyjaźnił się z dealerem...