Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przyznam, że tytułu prawdopodobnie nigdy nie słyszałam, ale widziałam zwistun w telewizji. Film opowiada o młodym mężczyźnie, który zostaje zatrudniony w jakiejś firmie. Wiem, że poźniej posądzony jest o jakis przekret czy o to, ze szpiegowal dla jakiejs innej firmy. Z góry dziękuje.

Witam. Bardzo proszę Was drodzy forumowicze o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu dla dzieci/familijnego. Mniej więcej opiszę fabułę: Film opowiada o grupie dzieci, którzy jeżdżą gokartami. Główny bohater posiada gokarta z nadprzyrodzonymi właściwościami (może się z nim porozumiewać). Zbliża się jakiś wyścig, w którym...

więcej

Witam , mam prośbę poszukuje filmu starszego, podejrzewam ,że film powstał gdzieś
1994/2005 , to była taka kostucha z tym swoim narzędziem nie pamietam dokladnie filmu
ale to coś było ,że pod koniec filmu ktoś jechał takim busem i w środku w busie były jakieś
potworki czy coś, było bodajrze tez urywki w niebie...

więcej

Witam, jakieś 10lat temu na tvn leciał film w którym pasażerowie lecieli samolotem, i nagle że wszystkko się
skończyło na ziemi, i oni w tym asamolocie (ich dusze) zaczęły opuszczac ich ciała, i potem jakas tam akcja,
a później świta mi sjald automatu z coca colą, i ludzie wracali do swoich ciał, i za chwle się...

Witam, byłoby super gdyby ktoś wiedział tytuł film :)
ona z bogatej rodziny, on raczej biedny, oboje młodzi, zakochują się w sobie, biorą ślub,
rodzi im się córka, mieszkają razem. On nie chce żeby ona brała pieniądze od ojca, chce
sam zarobić na rodzinę, ona i tak ciągle bierze kasę od ojca. Rozstają się, po...

Witam serdecznie,

kilka lat temu, późnym wieczorem, oglądałam amerykańską (?) komedię. Typowa rodzinka, rodzice + dwoje dzieci (dziewczyna i chłopak). Pewnego dnia nastolatka znika, prawdopodobnie zostaje porwana. Rozpoczynają się jej poszukiwania. Jak przez mgłę pamiętam jej młodszego brata, który jest...

Witam, szukam serialu o (rosyjskiej) grupie przyjaciół którzy na własną ręką podejmują
walkę z mafią rosyjską, po czym zostają zwerbowani przez jakąś organizację aby robić to
samo dla niej. Dodam jeszcze, że serial leciał jakiś czas temu na tv puls.

polecicie mi cos podobnego do noir,phantom

witam szukam filmu prawdopodobnie z gatunku muzycznego produkcji amerykańskiej ale ręki nie dam sobie uciąć
opowiada on o czarnoskórym chłopaku który gra na bębnie w orkiestrze . gdy kończy szkołę idzie na studia i dołącza do orkiestry ale nie do głównego składu tylko do osób które są przygotowywane do dołączenia do...

więcej

Hej ;)
Szukam filmu z przed kilku lat, jeśli dobrze pamiętam produkcji amerykańskiej, ale nie
jestem pewna.

Fabuły również nie jestem pewna na ile dobrze pamiętam...

W każdym razie film opowiadał o trzech afroamerykańskich przyjaciółkach. Jedna z tych
kobiet miała brata, który przyjaźnił się z dealerem...