Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy kimś podobnym kto udaje medium i rozwiązuje sprawy. Zauważa różne rzeczy, którzy
inni nie dostrzegają. Nie myślę o "Mentaliście". Kiedyś go gdzieś oglądałam, a teraz nie
pamiętam jaki miał tytuł. Proszę pomóżcie.

Witam, obejrzałem już pamiętniki wampirów, teen wolf i szukam coś w tym guście
właśnie, szczególnie do gustu przypadł mi serial Tajemny Krąg, jeśli znacie jakieś
ciekawe seriale to proszę właśnie piszcie.

Kiedyś na MTV leciał serial o chłopaku w czarnych kręconych włosach w okularach i miał
grubego kolegę "był luzerem" i akcja działa się w liceum , wiem że zdobył po jakimś czasie
najładniejszą dziewczynę w szkole. Był on na MTV w tym samym czasie kiedy pierwszy
sezon innej/awkward BŁAGAM O POMOC NIE PAMIETAM...

Witam,
Czy ktoś może wie na jakiej milicyjnych mieszkała główna bohaterka odcinka nr 7 ( brudna
sprawa) Ewa Grabik " Skarbona"? Obok wejścia do kamienicy widnieje napis "Astra" ale
nie wiem czy to lokal, czy sklep.. Byłoby fajnie zidentyfikować miejsca dawnej Warszawy..
Pozdrawiam
Ula

Pewnie wielu z was oglądało nowy odcinek Gry o Tron, Stannis zjawił się z armią w dobrym momencie. Szukam seriali, w których dość często ktoś w odpowiednim momencie "przypadkiem" lub "celowo" ratuje kogoś z opresji.
A w przypadku bitew to dobrze będzie gdy ktoś zaskoczy przeciwnika jakoś (w grze o tron to była ta...

Film opowiada o chłopcu który jest w śpiączce(albo doznał urazu głowy ) i w jego umyśle
przenosi się do świata w który żyją tylko dzieci a dorosłych niema wszystko wygląda post
apokaliptycznie jeżeli pojawiają się dorośli odrazu są łapani i traktowani jak wrogowie. Serial jest chyba z lat 90 albo 80

Witajcie!
Na pewno większość z Was pamięta kanał RTL7 i oglądał kreskówki na nim
emitowane ;) Od jakiegoś czasu staram się znaleźć bajki i seriale, które oglądałam w
dzieciństwie i większość udało mi się odszukać, ale mam problem z jedną. Nie
pamiętam tytułu, a jedynie mam jakieś prześwity fabuły. Mianowicie, w...

więcej

Akcja toczy się wokół śledztwa w sprawie morderstwa dziewczyny, która w czasie święta w małym miasteczku miała być królową zdaje się wiosny. W miarę rozwoju śledztwa na jaw wychodzą grzeszki mieszkańców. Ciało dziewczyny zostaje znalezione na drzewie.

Był to serial prawdopodobnie rozgrywający się w Hiszpanii a konkretnie w Madrycie. Były tam trzy przyjaciółki , jedna była aktorką , druga modelką i chyba projektantka mody . Każda z osobna uczyła się na prawo jazdy. Był tam także watek kryminalny. Kojarzy mi się, że chyba na końcu miały swój pokaz mody. Wiem , że było...

więcej

Witam !

Szukam podobnych filmów, seriali takich jak : "Zagadki kryminalne panny
Fisher","Detektyw Murdoch","Miss Marple","Herkulesa Poirot".
Może ktoś doradzić ??
Chodzi mi o wątek kryminalny, i czas umiejscowienia. :)