Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam bajki o rycerzach cos podobnego jak rycerze zodiaku te japońskie. Pamietam tyle
ze dzieciaki chyba przenosily sie do średniowiecz i tam właśnie mogly sie przemienić w
rycerzy zodiaku macie jakies pomysly ? :d ?

Witam, otóż zwracam się o waszą pomoc, więc szukam starszego filmu ,gdzieś z
1990/2004, nie pamiętam dokładnie scen filmu , ale było to ,że poczatek filmu się
zaczynało jak książę jechał na koniu do takiego dużego zamku , gdzie miał wziąść ślub
z królowa, no i tego slubu nie wzieli bodajrze na poczatku , no i ten...

więcej

Witam mam nadzieję, że mi pomożecie, szukam telenoweli "Miłość i przeznaczenie" (Sin Ti) 1997-
1998. Błagam o jakiekolwiek namiary jeżeli ktoś z was wie gdzie mogę pobrać albo obejrzeć
online tą telenowelę po polsku? Kiedyś ją oglądałam wyrywkowo bardzo mi się podobała i teraz
bym chciała sobie ją całą obejrzeć....

więcej

Witam, miałam kiedyś bajkę na kasecie ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Byla ona o
myszach lub szczurach coś tam że one pracowały w gazecie i była jakaś sławna
reporerka- mysz i była z nią nowa pracownica, coś tam mieli jakieś problemy, one tam
poszły do psów prosić o pomóc. było pare piosenek i takie tam,...

więcej

Witam szukam filmu o dwóch mężczyznach, mieszkających w domu pod autostradą, w
pewnym momencie wszystko w okół nich znika i są sami z żółwiem w domu, ale poza nim
jest tylko nicość. Potem bohaterowie orientują się że są "bogami destrukcji", zniszczenia
lub coś podobnego, nie mogą nic stworzyć, ale wszystko co...

Witam,

kiedys na forum trafilem na temat dot. seriali opowiadajacych o zyciu ludzi prowadzacych hotele, ich pracy itd. W ostatnim czasie powstał nawet jeden taki, chyba kostiumowy.
Proszę o wskazówki
pozdrawiam,

czy ktoś się orientuje z was jaki to może być film ? bo bardzo go chciałbym mieć. jakieś 5 - 4 lata temu puszczała go telewizja tvp1 fabuła filmu to chyba wyścig i to chyba film francuski facet jedzie żółtym autem chyba porsche i gada z komputerem i ten komputer się w nim zakochuje bo to kobieta komputer film typu...

Co tam ostatnio ciekawego widzieliscie?

użytkownik usunięty

Amerykański serial dla młodzieży, który bardzo dawno leciał na RTL7. Grupa nastolatków
spotykała się przy ognisku by opowiadać sobie straszne historie.

Ostatnio zauważyłam że często ja ogładam kreskówki, znaczy w moim czasie wolnym,
gdy nie muszę niczego robić na uczelni. Mam 28 lat nie wiem czy to stosowne abym
ogladał kreskówki, nie są to nowe kreskówki, tych nowych, które oglądają współczesne
dzieciaki, po prostu nie trawię.

Oglądam te na których się...