Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu a może raczej serialu, nie pamiętam dokładnie była tam o ile pamiętam
kobieta detektyw i prowadziła pewną sprawę i gdzie w opuszczonym budynku czy muzeum
znalazła stalową, żelazną dłoń (kurcze nie wiem jak to się nazywa) jakby część od zbroi i
kiedy załozyła ją to ona jakby się rozrastałą i dzięk...

więcej

Jak byłem młodszy to oglądałem serial o juniorskiej drużynie piłki nożnej.
Emitowany on był pod koniec lat dziewięćdziesiątych na antenie TVP3.
Nie pamiętam tytułu!!!! Jak ktoś kojarzy to proszę o pomoc!!!!

Polecacie jakieś dobre ale MAŁO ZNANE seriale? Oglądam dużo seriali, naliczyłam już z 40 dlatego bardzo mi
zależy by był mniej znany. Polecilibyście coś ciekawego do obejrzenia? :)

kadr pochodzi z tego filmu, zna ktoś jego tytuł ?? http://asset-
3.soup.io/asset/6775/4128_392d.gif

Witam dzisiaj w tv nie pamietam kanału wiem ze na dostepnej tv naziemnej na jakims kanale w godzinach 9-16 dokladnie juz nie wiem leciał film ogolnie zapamietałem scenę gdzie aktor bardzo podobny do Noah Wyle postawił miecz jakiegos krola czy kogos na podłodze nikt nie mogl go oderwać nie wiem co to był za film nie...

więcej

Witam. Kiedyś oglądałem taki film i nie mogę go znaleźć. Mianowicie chodziło o to, że był zamach chyba na
prezydenta USA, albo kogoś ważnego i był w rogu taki licznik i film był przedstawiony z perspektyw kilku
różnych ludzi i okazało się, że był to dubler tego prezydenta, a prawdziwy był schowany w jakimś...

Szukam krótkometrażowego filmu, który lata temu widziałem na canal +.
Dziewczyna otwiera drzwi do mieszkania, w których stoi kolega jej chłopaka i za pieniądze
zaczyna pokazywać mu kolejne części ciała. Jeżeli ktoś zna tytuł to będę wdzięczy za
podanie

Jest wiele kanałów filmowych. Ja lubię MGM HD, bo tam filmy z tej wytwórni(zresztą ciekawe), ale lubię tez Kino Polska. HBO.kanał z nowościami .i Canal+.również nowości. A wy.jaki kanał filmowy lubicie?

Witam

Jak w temacie :)

Dawno temu (15? lat temu) ogladalam bodajże 4 odcinkowy serial. Akcja toczyla się w slonecznej kalifornii, a główne bohaterki to 4 młode kobiety. Jedna chciala bodajże zostać aktorką, druga przezywała nieszczęśliwą miłość (facet okazal się potem psychopatą, a ona wylądowala w szpitalu psychiatrycznym).
W serialu tym...

więcej