Mało co pamiętam, ale może ktoś skojarzy. :) Sama nie wiem czy dobrze pamiętam.
Serial leciał może z ponad 10 lat temu, był w klimacie fantastycznym, coś w stylu
Przygód Merlina. Grali tam normalni aktorzy, nie była to bajka. Były w nim wilki, chyba
były złe. Jeden był czarny, pewnie przywódca. Te wilki...
5 Premierowych seriali USA z nadchodzącej jesieni !!! Do uzupełnienia zostały głównie obsady / opisy / plakaty. Wszystkie pochodzą z moich kontr więc nikomu nic nie podkradacie. Ktoś chce dodawać droga wolna...
Kojarzy ktoś film w którym chłopak i dziewczyna uciekają przez pewien czas przed dwoma
psami bez skóry(widać im wszystkie mięśnie, żyły etc.) i chyba dwoma mężczyznami
również bez skóry? Uciekają chyba przez korytarz jakiejś fabryki lub zakładu.
Niestety kojarzę tylko ten fragment a obejrzałam ten film bardzo...
Proszę pomóżcie znaleźć serial BBC z lat 70tych badz80tych .ogladalem go kilka lat temu
w Londynie.
Serial o facecie , właścicielu albo sprzedawcy w małym sklepie , który jeździł trojkolowym
samochodem.Byl tez motyw sąsiadki w której chyba sie kochał
Z góry dziękuje.
Witajcie.
Dla szybkości. Film rozpoczyna się tak.
Jest młody chłopak który budzi się z dziwnego snu tak jakby w stodole i leci kruk który
ląduje na belce, młody chłopak szybko spostrzega go i następuje w nim tak jakby wizja.
Dalej nie pamiętam.. Ale coś kojarzę ze tan kruk to niby czarownik ...
Proszę o...
Koleżanka jakieś 3-4 tyg. temu ogładała na HBO film/serial nie wiem dokłądnie gdzie była akcja gdzie podali delikwentowi szkło ale znachorzy chcieli mu pomoc wiec wykonali lewatywe ktora go zabila... wydaje mi się ze to serial Rzym ale nie jestem pewny czy ktoś może pamięta podobną scene?
Opowiesc kreci sie w ogol trzech agentow/detektywow ktorzy dostaja 5 zdjec kazdego
odcinka. Zdjeciq pokazuja fragmenty tego co zaraz sie zdarzy. Agenci probuja rozwiazac z
jakiego miejsca moga pochodzic zdjecia aby zapobiec tragedii. Pamietam urywek w ktorym
rudy mezczyzna gwalcil i zabijal kobiety. jeden z...
wydaje mi się że to był serial kilkuodcinkowy trochę sztuczny.Pamiętam jakieś serca
unoszące się w powietrzu, jakiś wilk wskoczył przez okno z drzewa a później go chyba
zamknęli w klatce i jakaś dziewczyna? chciała go uwolnić, był jeszcze jakiś statek i tam
było coś złotego czym się bohater zainteresował.
wiem...
leciał bodajże przed czarodziejkami na polsacie (nie jestem pewna) kilka dobrych lat temu,
dlatego nie pamiętam tytułu. opowiadał o chłopaku i dziewczynie, nastolatkach, którzy
trzymali w jakiejś piwnicy ekran dzięki któremu podróżowali w czasie (dotykali jakiś
wyświetlanych scen i wcielali się w postacie z...