Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wiem, że to może nieodpowiednie miejsce ale na waszą pomoc zawsze można liczyć. Z jakiej piosenki jest ta melodia?
http://www.youtube.com/watch?v=cv-nl8S6IOw

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jakieś 2 lata temu oglądałem film o gangu motocyklowym tylko za cholerę nie mogę sb przypomnieć tytułu. Pamiętam z filmu tyle ze jakiś mężczyzna walczył z jakimś gangiem i pomagała mu jakaś wiedźma...A ten film tez wyglądał dziwnie jakby był kręcony na innej planecie..Tyle pamiętam..Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu...

więcej

Serial leciał jakieś 10 lat temu na mini mini lub podobnym dziecięcym kanale, którego chyba już nie ma.
Opowiadał o grupie młodzieży, która pracowała na komputerach. Na początku miał być okres próbny po
jakim pewna kobieta wybierze jedno z nich, ale zostali chyba wszyscy. Była tam dziewczyna, która udawała
biedną,...

więcej

Szukam filmu w którym występowały tylko 2 aktorki. Akcja działa się tylko w domu. Matka z
córką ciągle rozmawiały, córka chciała popełnić samobójstwo i powiedziała o tym matce.
Ona próbowała ją odwieść od tego pomysłu, ale córka na końcu strzeliła sobie w głowę z
pistoletu.

Witam. Szukam serialu, który oglądałem koło 4-5 lat temu w tv.Nie pamiętam tytułu,
okładki, ani żadnych aktórów itp.. Z fabuły kojarzę to, że w teraźniejszości cos sie zle dzieje
i grupa ludzi przeniosła sie do prehistorii. Był tam jeden przywódca, miał bodajże córkę i
syna, którego wygnał i on coś kombinował...

jakie macie wrażenia po obejrzeniu choć jednego odcinka? Moje raczej pozytywne,ładne pejzarze,ciekawe konkurencje, (choć Kena mogli sobie już darowć). Szkoda tylko że tvn nie liczy na własne pomysły tylko zawsze zrzyna od innych.....ten pomysł wziął z Ryzykantów,program emitowany sporo czas temu na TVP1...

Tak jak w tytule szukam serialu młodzieżowego chyba , w którym stworzenie chyba taka kulka spełnia życzenia , ale życzenie trzeba wymówić w czyimś imieniu .Czas trwania życzenia 24h

Szukam serialu, który leciał w TV parę lat temu. Miał kilka odcinków. Był to serial o
facecie, który pracował na jakiejś uczelni, miał jakąś znajomą i rozwiązywał dziwne
zagadki. Akcja toczyła się w dawnych czasach. Pamiętam tylko trochę dwa odcinki, w
pierwszym było coś takiego, że ktoś tam spełniał, życzenia...

więcej

Cześć, poszukuje filmu. Niskobudzetowy horror o tym, ze grupa ludzi zostaje wywieziona do jakiegos magazynu na jakas 'gre?' wsrod nich jest pedofil i matka zgwalconej corki, z tego co pamietam skinhead i jakas lesbijka. O cos chodzilo tam i typ, ktory krecil tym przedstawieniem mial siostre ktora psychopatką byla....