Film oglądałem w latach 90 na video. Pamiętam tylko kilka pierwszych minut.
USA, rozdanie dyplomów, kojarzycie na pewno jakie oni mają wtedy stroje, główny bohater odbiera swój dyplom, podchodzi do jednej z koleżanek z której zaraz ten strój się zsuwa, widać piękne piersi dziewczyny. Chłopak chce ich chyba dotknąć,...
Film familijny. Grupka dzieci znalazła na plaży jakiegoś stworka w muszli. Chyba spełniał
życzenia czy coś takiego.
poszukuje nowego serialu, na axn czy cos tego typu leci czasem zapowiedz go,matka
wychodzi z auta i zostawia na chwile dziecko male zapiete pasami a jak wraca to dziecka
nie ma,blagam o pomoc!!!!
Witam, poszukuję brytyjskiego programu dokumentalnego o niegrzecznych nastolatkach, których rodzice
wysyłali na obóz do dziczy i musieli spać w namiotach, polować itd. Nie taki stary, emitowany jakieś 5 lat temu
chyba. Bardzo proszę o pomoc
Witam, bajka leciała bodajże na polsacie, z 10 lat temu, była o chłopcu (który chyba się ślinił przez aparat na zębach) o takim śmiechu psychopaty i jego psie. Proszę bardzo o pomoc! :-)
Witam.Poszukuje filmu o szkolnym gangu o nazwie Tiger którzy prowadzą walke z miejscowym gangiem w dalszej części tego filmu poznają nauczyciela karate który zaczyna ich trenować.
bardzo proszę o pomoc.
Witam,
Zastanawiam się czy jesteście mi podać przykłady filmów w których znajduje się nie w
dosłownym znaczeniu (nagość, seks) tylko bardziej w takim metaforycznym, "ukrytym"
(wyższym?) np poprzez taniec albo szczególne ukazanie relacji pewnych postaci. W
wierszach czy książce to można całkiem łatwo opisać,...
Witam
Dobre naście lat temu oglądałem film, którego tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć, dlatego proszę o pomoc
Fabuła filmu
Film zaczyna się w jakimś prowincjonalnym amerykańskim liceum. W pierwszej scenie dyrektor przez radiowęzeł za pomocą swojej szafy grającej uprzyjemnia uczniom poniedziałek. Główne...
Witam, mam taki problem, otóż znam część fabuły. Film opowiada o chłopcu który chyba miał 13ście lat i miał tak jak by coś podobnego do kompasu, kiedy go przekręcił, znajdował się w innym miejscu. Tyle co więcej pamiętam to chyba walczył z ciemnością.
Dzięki z góry za Pomoc.
Szukam filmu,z którego niestety niewiele pamiętam. Jest to film o dzieciach, które wyjeżdżają do swojej ciotki(?), która mieszka nad samym urwiskiem i ten dom podtrzymują jakieś deski, że dom ledwo stoi, a wieje tam mocny wiatr i ogólnie jest ponura atmosfera. Później jest scena, gdzie mężczyzna zostawia samochód z...