Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

.

Hej, może Wy mi pomożecie. Od dwóch dni szukam tytułu bajki, która leciała na tv puls
dość dawno, a w archiwum kanału nie mogę znaleźć.. ;/
Krótki opis:
Z tego co pamiętam, to chyba była bajka japońska, o chłopcu, który mieszkał z ojcem w
jednym, starym pokoju.. Ten ojciec któregoś dnia poszedł na wysypisko...

Witam,
Od jakiegoś czasu poszukuję nazwy programu tv. Schemat programu to opowiadanie (przez
rekonstrukcję) kilku historii. Po każdej historii było pytanie czy ta historia jest prawdziwa czy
fałszywa. Pod koniec programu mówiono co było prawdą a co nie.
Pamiętam jeszcze że te historie były z gatunku "nie do...

Jak się nazywa serial o facecie, który wraca ze szpitala i okazuje się, że w miasteczku nikogo nie ma, ludzie pozamieniali się w zombie czy jakoś tak?

Witam.

Od bardzo dawna poszukuję pewnego serialu niestety bez skutku, który oglądałem w
dzieciństwie.
Może wy będziecie w stanie mi pomóc, mimo, że dużo o nim nie powiem.
O ile dobrze pamiętam to głównymi bohaterami było rodzeństwo (brat i siostra).
Jedno z nich (prawdopodobnie siostra) było na wózku...

Wie ktoś może coś o serialu/filmie o kosmicie który wyglądał jak latająca kula z rękami(chyba był
łysy ale nazywali go kudłaczkiem)? Spełniał on życzenia i pamiętam, że w jednym odcinku zamienił
kogoś w wielką człekokształtną żabę. Zna ktoś angielski tytuł tego serialu albo jakieś informacje o
nim? Był to chyba...

więcej

witam! Potrzebuje filmu do prezentacji maturalnej, w którym bohater żegna się z ojczyzną, nie
koniecznie Polską, ale po prostu jest zmuszony opuścić swój kraj i jakoś to przeżywa

proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

Szukam z któregoś z tych seriali co lecą na polscacie/tvnie odcinka o chłopaku, który powrócił do matki lub ojca do domu (miał 18-19 lat) i romansował z córką nowej partnerki/partnera swojego ojca/matki (kogoś z rodziców). Potem okazało się że zapisał się na kurs uwodzenia i zostawił tą córkę a wziął się za inną.

Szukam seriali, w których są jakieś ważne, wpływowe osoby, użyłem nazwy boss, ale mam na myśli osobę, która dużo może i ma swoich ludzi lub ma kontakty itd. Chcę by taka osoba w serialu mogła zorganizować grubą akcję jakąś na przykład napad na coś lub zlikwidowanie osoby lub osób, fajnie jakby ci wykonujący robotę byli...

więcej

http://www.youtube.com/watch?v=RFr_9Cdo7Ag

co o tym myślicie ?