Szukam seriali podobnych do Kryminalnych, moze byc tez cos o silach specjalnych itp wiem ze jest tego sporo, ale chodzi mi o takie ktore opowiadaja historie jednoodcinkowe gora 3, czyli kazdy odcinek o innej sprawie ;)
kompilacja dwoch tematow z 'portalu filmweb.pl'. na poczatek moi faworyci:
1) tylko glupcy i konie - angielski serial z lat 80tych, akcja toczy sie w czasach rzadow margaret thatcher ;) kilka lat temu pokazywala go tvp3
2) alf
3) z archiwum x - sezon 1 i 2, jak dla mnie reszta (z nielicznymi wyjatkami) nigdy nie...
Chodzi mi bardziej o taki, w którym nie ma tak, że co odcinek ktoś się strzela, tylko raz na kilka odcinków jest widowiskowa, fajna akcja. W Breaking Bad tego murzyna czy kogoś tam fajnie zabił gość, a w ostatnim sezonie podjechały auta pod auto "policji", wyjęli bronie i fajnie otworzyli ogień. Szukam seriali z takim...
więcej
Szukam seriali podobnych do Pamiętniki Carrie i Awkward. Najważniejsze żeby były o nastolatkach,
szkole itp. Bardziej o życiu codziennym, nie lubię też fantasy.
Pamiętam tylko końcówkę. Ten film był emitowany przez tvp1. Dziewczyna i chłopak, który chodził o
kulach rozstają się. Następnie pojawia się napis "pół roku później". Koleżanka tej dziewczyny
opowiada jej, że widziała tego chłopaka jak kupował garnitur na ślub. Główna bohaterka postanawia
pojechać do domu tego...
Co możecie polecić ?
To co oglądałem i oglądam:
1. Arrow
2. Bones
3. Burn Notice
4. Castle
5. Covert Affairs
6. Criminal minds
7. CSI
8. CSI:NY
9. Damages
10. Dexter
11. Elementary
12. Falling Skies
13. Fringe
14. Grey’s Anatomy
15. Hawaii Five-0
16. Homeland
17. House of Lies
18. How I met your Monther
19....
Witam, jestem zainteresowana dobrymi serialami o weterynarzach w roli głównej. Jedyne, które
przychodzą mi na myśl to polska produkcja - 'Blondynka', nie oglądałam, ale ocenę ma 5.0 na fw,
więc sama nie wiem.. W 2012 roku pojawił się też amerykański 'Animal Practice', ale to konkretna
komedia. A więc mam na myśli...