Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje filmów dokumentalnych z cyklu ,,Czy świat oszalał?" .Leciało to swego czasu na dwójce , jeśli dobrze pamiętam to większość jest chyba produkcji brytyjskiej.Udało mi się kilka odnaleźć na youtube m.in.„Rosja – tęsknota za imperium” ,, Dżihad. Ludzie i idee Al Kaidy" ale napewno jest ich dużo...

Poszukuję [prawdopodobnie] serial oglądany za dzieciaka w latach 90-tych u dziadków.
Aktorka w nim grająca miała raczej na pewno na imię **Maggie** (imię serialowe), więc jakiś amerykański.
Oglądany wieczorami, po godz. 20.

Niestety więcej szczegółów nie znam.

Witam, szukam programu rozrywkowego z polsatu z 2000/2008 roku ten program leciał ok. 22/23 w
nocy chodziło w tym programie, że ludzie jedli robaki, mocz pili swój, byli zakopywani itp. mieli
przezwyciężywszy strach czy coś takiego i za to dostawali nagrody. To był program nie polski. Bardzo
proszę o pomoc.

Witam szukam bajki która była emitowana na tvn-ie nie pamiętam dokładnie jakie lata chyba tak 2000-2004, o ile dobrze pamiętam była puszczana rano. W bajce tej bohaterowie posiadali kryształy które dawały im super moce i przemieniały w różnych super bohaterów, o ile dobrze pamiętam główny bohater miał czerwony...

Witam szukam bajki, a raczej serii bajek. Były tam takie tytuły jak Hrabia Monte Christo, Moby Dick,
Książę i żebrak itp. Myślałam, że to bajki od Cass film, ale u nich na stronie nie figurują takie tytuły.
Wydaję mi się jeszcze, że trwaly one około godziny. Jeżeli ktoś skojarzy cokolwiek, będę naprawdę
bardzo...

więcej

Szukam serialu emitowanym na tvp1 gdzies10 lat temu o grupce rodzenstwa/zanjomch ktorzy przeniesli sie
w czasie.. Mieszkaja w dzungli w domku. Byla tam tez scena jak dziewczyna blondynka chodzi po wodzie w
specjalnych butach.

Szukam bajki z dzieciństwa, która traktowala o 3-5 ludzikach którzy mieli kolorowe włosy i grali
rocka... Tyle pamiętam :)

Hej, czekałem na premierę serialu i niestety zapodziałem gdzieś tytuł. Nie mogę go odnaleźć - miał odpowiadać historię o ludziach którzy dziwnym trafem wracają do swoich domów - mimo iż uznani byli za zmarłych. Serial miał mieć premierę w tym roku - być może już wyszedł. HELP.

Pozdrawiam :)

Witam szukam jakiegoś ciekawego i wciągającego serialu. Właśnie skonczyłem Housa i spartakusa Czekam na nową Gre o Tron , oglądam na bieżąco Vikingów , the walking dead , nastoletniego wilkołaka. Teraz mam duzo wolnego czasu więc chciałbym zacząć jakiś nowy serial oglądać i prosze o porade co warto obejrzeć

Witam. Szukam spektaklu nadanego w pierwszej połowie lat 90, gdzie koleś udając że odpala motor mówi do drugiego "pigol frajerze" tyle pamiętam. Mam nadzieję że ktoś skojarzy i pomoże. Pozdrawiam.