Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzisiaj chwile temu na tele 5 był program 10 super mocnych czy coś takiego i był tam fragment jak
chińczyk lub japończyk zlizuje ketchup ze zdjęcia i wchodzi jakaś dziewczyna... Proszę niech ktoś psa
mi ten tytuł oglądałem ten film chyba z 4 lata temu i wspomnienia wracają..

Jest fragment w którym gościu zlizuje pizze ze zdjęcia i wbija jakas dziewczyna... to jest prawdopodobnie japoński film, ratujcie i podajcie mi nazwę!

Proszę was!!

Dawno temu widziałem, bodaj na TVP1, pewien film - nie pamiętam szczegółów bo oglądałem go dość fragmentarycznie, ale akcja działa się chyba w Berlinie czasu zimnej wojny, a fabuła kręci się wokół dwóch nastolatków - fanów rocka. W pamięć zapadło mi zakończenie, kiedy obaj kumple siedząc w mieszkaniu, puszczają z płyty...

więcej

Jak wyżej. Nie pamiętam nic dokładnego. Historia opowiada o 2-3 osobach, które mieszkają w
pewnym domu. Pamiętam jeden odcinek, że jeden lokator dowiedział się od wróżki, że jego miłość
wysiądzie z żółtego autobusu. Pod koniec odcinka wyszła z żółtego autobusu koleżanka z którą
mieszkał.

Przepraszam przeniosłem do kategorii film

Takie żeby sporo nagości było jak np Californication, Satysfakcja, mogą być tez typu pod kopułą,
byle dużo nagości bądz seksu ;)

Wczoraj (niedziela 16 marca) wczesnym popołudniem włączyłem tv i na jedynce rozpoczynał się jakiś film: dwóch Niemców przylatuje do Ameryki, chcą dostać się do jakiegoś dużego miasta, ale w kasie okazało się, że mają pieniądze na podróż tylko do New Jersey, coś było wspomniane o ojcu jednego z bohaterów. Zastanawiam...

więcej

Kto wie o co może mi biegać ?? Nie wiem czy w tytule nie było coś z rządzami...

Ma ktoś jakieś info, dla czego obydwa seriale maja według IMDB zaplanowane odcinki na jutro
(17.03.2014), a Castle zniknął mi całkiem z listy oglądanych seriali już przed premierą 2 odcinków
wcześniej i jest zakwalifikowany jako zakończony bez następnych odcinków oraz Blacklist, które ma
oczekiwane odcinki ale...

więcej

Witam,
podobnych pytań było już wiele, ale muszę zapytać o tą konkretną rzecz. Rok temu skończyłem oglądać Battlestar Galactica - niesamowicie dobry serial, kto widział ten wie. Od tamtej pory jedyną świetną rzeczą był BrBa. Battlestar Galactica miał NIESAMOWITY klimat, miał to coś, czego nie mają inne seriale. Był...

więcej