tego gabinetu. Później odkrywa go jej koleżanka i obie zachwycają się właściwościami masującego fotela...
Moje podium:
l. Pierwszy sezon Prison Break
ll. Drugi sezon Dextera
lll. Czwarty sezon Breaking Bad aczkolwiek może go wyprzeć Szósty sezon Mentalisty jeśli zostanie
zakończony, a póki co jest fantastyczny.
A jak wygląda Wasze?
Poszukuję jakiegoś smutnego, depresyjnego, ponurego, przygnębiającego (itp.) serialu. Po prostu takiego serialu, że po każdym odcinku jest ci źle. Tematyka dowolna.
oglądam pamiętniki z wampirów, tajemny krąg, teen wolf i the originals. Znacie jeszcze jakieś fajne
tego typy czarownice wilkołaki wampiry. Jak tak to piszcie proszę
To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)
Nie wiem jaki to buł program. Oglądałam tylko kawałek. Działo się to w dawnych czasach w Finlandii gdzie mężczyzna z pomocą dziewczynki rozdawał w tajemnicy prezenty i potem stał się Mikołajem. Tak całkiem inaczej opowiedziana historia Mikołaja.
Cześć, może ktoś pomoże:
Serial wydawał się bardzo straszny. Dział się w miasteczku, w którym wykopano zielone kryształy.
Dawały one złą moc i zdaje się przeobrażały człowieka w coś złego. Pamiętam, że w jednym
odcinku ktoś pod wpływem tej mocy od kryształy wymyślił maszynę do sortowania listów. Ktoś coś...