Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tego gabinetu. Później odkrywa go jej koleżanka i obie zachwycają się właściwościami masującego fotela...

Moje podium:

l. Pierwszy sezon Prison Break
ll. Drugi sezon Dextera
lll. Czwarty sezon Breaking Bad aczkolwiek może go wyprzeć Szósty sezon Mentalisty jeśli zostanie
zakończony, a póki co jest fantastyczny.

A jak wygląda Wasze?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuję jakiegoś smutnego, depresyjnego, ponurego, przygnębiającego (itp.) serialu. Po prostu takiego serialu, że po każdym odcinku jest ci źle. Tematyka dowolna.

oglądam pamiętniki z wampirów, tajemny krąg, teen wolf i the originals. Znacie jeszcze jakieś fajne
tego typy czarownice wilkołaki wampiry. Jak tak to piszcie proszę

szukam jakiegos serialu, ktory jednak wymaga od widza czegos wiecej. : )

To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)

Nie wiem jaki to buł program. Oglądałam tylko kawałek. Działo się to w dawnych czasach w Finlandii gdzie mężczyzna z pomocą dziewczynki rozdawał w tajemnicy prezenty i potem stał się Mikołajem. Tak całkiem inaczej opowiedziana historia Mikołaja.

Cześć, może ktoś pomoże:
Serial wydawał się bardzo straszny. Dział się w miasteczku, w którym wykopano zielone kryształy.
Dawały one złą moc i zdaje się przeobrażały człowieka w coś złego. Pamiętam, że w jednym
odcinku ktoś pod wpływem tej mocy od kryształy wymyślił maszynę do sortowania listów. Ktoś coś...

Opis będzie dość cząstkowy ponieważ jedyne co pamięta to że bohater lub bohaterka używała
miecza "napędzanego" pociskami. Przyspieszały one miecz. Niestety pamiętam tylko tyle. Z góry
dziękuje