Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam wszystkich. Mam prośbę- poszukuję tytułu serialu

serial był emitowany lata temu, na TVP 2, w porze popołudniowej i opowiadał o perypetiach damsko- męskich. Główna bohaterka miała kręcone włosy, zaś główny bohater był typem przykładnego przystojniaczka, z zarostem (bodaj), ciemny blondyn. W pamięć wrył mi się...

więcej

Witam serdecznie.

Poszukuję tytułu polskiego serialu dla młodzieży który był kręcony na Łódzkim osiedlu na Teofilowie w latach 80- tych. przy ulicy Rojnej w okolicach rynku i sklepów obecnie usytuowanych w tym miejscu.Wiem że w serialu tym tematem chyba głównym byla grupa nastolatków która tworzyła swoisty klub ,do...

więcej

Wszyscy ludzie zasypiają na kilka minut a po przebudzeniu każdy ma inną wizję przyszłości (te parę minut które przespali) i próbują je połączyć w całość.

Witam,
prosze o podpowiedź, naprowadzenie, itp

serial z lat 90.
kazdy odcinek to podróz w inne miejsce w/w linii lotniczych.
kolor samolotu i załogi chyba rozowy ? fioletowy?
serial mozliwe ze produkcji kilku krajów, w tym mozliwe niemieckiej
no i tytul nie wiem czemu ale kojarze "szczesliwej podrózy", ale na...

więcej

Ktoś wie gdzie można obejrzeć serial United States of Poetry ?
Z Johnnym Deppem w roli głównej ?
Byłabym bardzo wdzięczna

obejrzałam serial czerwony orzeł polecacie jeszcze jakiś podobny?

Pamięta ktoś jeszcze tą bajkę o sympatycznych bałwankach? Mam do niej sentyment...
ps. Zapraszam również na mój blog, gdzie założyłam topic o tej kreskówce :D

z tego co pamiętam to chyba po pierwszej serii allo, allo. film chyba angielski, a na pewno o angielskim starszym
małżeństwie, które zwiedza kraje europy. mąż przedstawiał ich jako "mister ... (brzmiało to jak rooth) świeże ryby, a to
moja pani małżonka"
ktoś kojarzy?

Leciał on w TVP w latach 80. Stara Japonka opowiadała w nim swoje życie - w pamięci utkwiła mi
początkowa scena, jak ta Japonka stoi w basenie i opowiada swe losy jakiejś młodszej kobiecie,
może krewnej albo masażystce (ta młodsza masowała jej barki), pielęgniarce, służącej, komuś w
tym rodzaju. Pamiętam też, że...

więcej