Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy w tym filmie, mniej więcej o tej fabule grała Whoopi Goldberg ?
Studio radiowe, pani psycholog i dzwoniący słuchacze z problemami. Na końcu wszystkie
samochody w mieście, na moście zatrzymują się i pipczą dla pani psycholog ( Whoopi Goldberg ?)
- która chce odejść z pracy, wyrzucają ją lub dla któregoś ze...

więcej

Fabuła: film opowiada o małej, chorej, umierającej dziewczynce, chłopcu - bracie tej dziewczynki i
ich matce. Ta chora dziewczynka strasznie lubi Aniołki, w swoim pokoju ma dużo ,, figurek ''
Aniołków. Brat wie, że jego siostra jest umierająca i chce jej podarować Aniołka jakiego jeszcze nie
miała. Razem z...

Kilka lat temu oglądałam serial o 2 nastolatków. 1 z nich było niepełnosprawne, a za sprawą przedmiotów lub programu komputerowego przenosili się do świata mitologicznego. Ktoś może pamięta tytuł? A może ktoś zna coś o podobnej tematyce?

Na zaliczenie z pewnego przedmiotu na studiach muszę opisać przypadki różnych chorób i zaburzeń psychicznych. Pomyślałam, że oprę się na serialach. Czy mógłby mi ktoś podsunąć seriale, w których występują zaburzone/chore postaci? Mam Owena Hunta z Chirurgów, Hannibala z Hannibala, Klausa z The Vampire Diaries, i...

Pytanie jest następujące: czy ktoś z Was kojarzy może taką serię kreskówek, oto co o niej wiem:
- Na pewno była to seria kreskówek Warner Bros, na 90% z serii Merrie Melodies
- Na 90% jest ona z lat '60 (Przejrzałam już na youtube wszystkie rodzaje intro na przestrzeni lat jakich używano w WB)
-Ostatni raz widziałam...

więcej

Pamiętam taki serial, który nadawany był około 20 lat temu, prawdopodobnie z lat 80-tych. Wydaje mi się, że tytuł polski brzmiał "Mamuśki" ale nie znalazłem nic takiego na Filmwebie. Opowiadał o dwóch koleżankach, mamach dziewczynek z jednej klasy. Pamiętam, że w serialu pojawiała się taka blondynka Basia, która była...

więcej

Witam
Serial opowiadał o matce i córce które po śmierci męża/ojca miały pewne długi kredyt czy coś a nie miały żadnej pracy więc podjeły się działalności po ojcu/mężu i zostały łowczyniami nagród ścigały przestępców za których wyznaczono nagrodę. Serial emitowany był w Polsce niestety nie pamiętam na którym programie...

więcej

Czy orientuje się ktoś czy będą emitowane u nas na żywo na jakimś kanale? Rok temu z tego co pamiętam były na HBO, ale w tym roku w programie nie widzę transmisji.

Szukam tytułu filmu, emitowany był w telewizji w latach 5 - 9 lat temu , wydaje mi się że na antenie
TVP2, popołudniu. Był poprzedzony, krótką informacją przekazaną przez Grażynę Torbicką - być
może była to powtórka nocnego programu Kocham kino.
Fabuła: trochę podobna do August Rush - a mianowicie opowiadał o...

więcej

O jakim jest mowa serialu, http://youtu.be/y9fLsWL4Sgo?t=13m25s ? Bo chetnie bym obejrzał, i nie mogę sie połapać w tym co nawija :D