Otóż poszukuję pewnej bajki, która była transmitowana w latach 2003-2005. Cała fabuła polegała
na tym, że główni bohaterzy posiadali kamienie szlachetne, które pozwalały im na dość dużą moc.
Mało z tego pamiętam, ale wiem że główny bohater miał czerwony kamień, pewien czarnoskóry
mężczyzna fioletowy. Po...
Hej, szukam serialu który jakieś 5 lat temu był emitowany na TVP2. Pamiętam, że opowiadał o
chyba 4 siostrach, które mieszkały na jakimś ranczo w USA. Ktoś może kojarzy? :)
Wydaje mi się, że serial/miniserial można było obejrzeć na TVN. Był on o końcu świata lub jakiś katastrofach. Wiem, że w pewnym odcinku jakieś głębinowe stwory zaczęły składać świecące jaja i główny bohater (?) zjechał sondą na dno rowu mariańskiego, żeby zobaczyć co się tam dzieje. Zna ktoś tytuł?
Witam,
Szukam serialu nadawanego w w/w latach w TVP1/TVP2.
Główny bohater leci z ojcem w przestrzeń kosmiczną?
Odnajdują kulę, która ojciec zabiera na ziemię, chłopak (blondyn, imię prawdopodobnie - Damian) ją dotyka i uzyskuje nadprzyrodzone możliwości.
Końcówka serialu:
Z jakiejś planety przylatuje istota z...
Kiedyś na polsacie leciał film, w którym podczas jakiegoś meetingu był zamach na prezydenta. No i w tym filmie były pokazane wydarzenia z perspektywy różnych ludzi, np. zamachowcy, ochroniarza prezydenta, itd.
Jakby ktoś wiedział, co to za film, to byłbym wdzięczny.